Medlemskampagnen 2020

Til årets medlemskampagne skal vi På plasketur med Gnisterne. Temaet er vand, og både nuværende og kommende spejdere kan glæde sig til plaskende aktiviteter, hvor man ikke skal være bange for at blive lidt våd.

Medlemskampagnen 2020 er især for piger i spire- og grønsmuttealderen, men du er hjertelig velkommen til også at tilbyde det til spejderne.

Tag et kig i kampagnehæftet – så er du allerede godt i gang

Her kan du hente alle dokumenter til På plasketur med Gnisterne samlet i Aktiviteter og bilag, PR og Illustrationer.

Læs mere om de enkelte elementer længere nede på siden.

zip Aktiviteter og bilag - På plasketur med Gnisterne Download
zip PR - På plasketur med Gnisterne Download
zip Illustrationer - På plasketur med Gnisterne Download

Medlemskampagnens aktiviteter

På plasketur med Gnisterne består af et indledende møde og en event. Hent det samlede aktivitetsmateriale og se mere om de enkelte dele her.

Aktiviteter og bilag

zip Aktiviteter og bilag - På plasketur med Gnisterne Download

Opfølgende møder

Til årets kampagne er der udviklet materiale til fire opfølgende møder. Brug dem til at give nye pigespejdere en masse sjove oplevelser i et univers, de allerede kender.
Se materialet her

PR

Gør opmærksom på jeres event på sociale medier, med postkort og pressemeddelelser. Find hele pakken her og læs mere om de enkelte dele nedenfor.

Merchandise

Til årets medlemskampagne hører der selvfølgelig også noget merchandise, der skal gøre det sidste for, at deltagerne tager deres oplevelse med helt hjem. Klistermærker, postkort og stofmærke for at nævne nogle. Det hele kan bestilles hos 55°NORD og du kommer direkte til siden med merchandise lige her.

Husker du det hele?

Få et hurtigt overblik over om du har husket alle dele i Medlemskampagnen – fra at lave invitationer og sende pressemeddelelser til god kontakt til de mange nye forældre, der også kommer forbi. Alt står i tjeklisten til succesfuld medlemskampagne.