nh_top

Betty T-shirt - Mangemodulkursus- Instruktørkursus - Spejderi på gaden i juni

Korpspost 12. juni 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til Korpsposten, der i denne omgang løfter sløret for, hvordan du får fingrene i årets sejeste lejr-T-shirt. Læs også om de forskellige kurser og arrangementer, du kan deltage i, og om næste udgave af Spejderi.

Rigtig god læselyst!Få en værktøjskasse af gode lederegenskaber

Tag på Mangemodulkursus den 18.-20. september og vær med til at sammensætte dit eget program af moduler alt efter, hvad der interesserer dig. Der er både moduler indendørs og udendørs, teoretiske og praktiske moduler og moduler, du kan bruge direkte i gruppen eller på et mere personligt plan. Tilmeldingen lukker den 21. august. Husk, at der er 12 års kursus og Grundkursus i samme weekend.Bestil årets lejr-T-shirt nu!

Betty 2015 nærmer sig, og det er nu tid til at bestille årets lejr-T-shirt, som både fås i børne- og voksenstørrelse. T-shirten koster 100 kr. og kan forudbestilles på www.pigespejder.dk frem til den 19. juni, hvor gruppen samlet bestiller og betaler med det samme. Børnestørrelserne kan også købes på lejren.Bliv bedre til de ugentlige spejdermøder på instruktørkursus

Tag på instruktørkursus i september og januar og bliv bedre til at lave ugentlige spejdermøder samtidig med, at du kvalificerer dig til den WAGGGS-certificerede træneruddannelse. Kurset er for dig, der er fyldt 16 år. Mere information følger. Hold øje med kalenderen her.Tag på aktiv spejderweekend i august

Tag på spejderweekend for voksne, når Augusta Als inviterer ledergrupper, augustagrupper, gruppebestyrelser eller enkeltpersoner over 18 år til hyggeligt samvær på Hjartbro Spejdercenter den 21.-23. august. Der vil være mulighed for at deltage i en række aktiviteter, som du kan være med til at sætte dit præg på.
Læs mere om weekenden her. Tilmeldingen lukker den 15. juli.Hold øje med din postkasse - Spejderi er på gaden i juni

Glæd dig til næste nummer af Spejderi, der blandt andet opdaterer dig om, hvad der er sket siden sidst. Mød også Gnisterne igen fra årets medlemskampagne og hør mere om Milles store fødselsdagsfest! Og så er bladet selvfølgelig spækket med sjov med blæksprutten Betty op til årets største, sjoveste sommerlejr.

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top