nh_top

Konkurrence - Tilmelding til Betty 2015 - sommerskole - aktive ældre

Korpspost 17. april 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Korpsposten denne gang byder på 24 timer som viking, 2 millioner til aktive ældre og et par bud på superskønne sommeroplevelser! God læselyst og god weekend.Tilmelding til Betty 2015 åbner i næste uge

I næste uge åbner tilmeldingen til årets største og sjoveste pigespejderlejr, Betty 2015. Du finder den på lejrenes side i kalenderen og på Bettys egen side, hvor du også kan hente tegninger og opskrifter og lytte til Bettys sang.

Tilmeldingen lukker den 15. maj.Vind et døgn som viking - kun 14 dage tilbage!

Del den bedste, sjoveste, vildeste historie fra jeres flammefærds-event i forbindelse med medlemskampagnen i marts og vind en overnatning i Sagnlandet Lejre fra den 26.-27. september.
Her skal I leve som vikinger i 24 timer i Sagnlandets lejrskoleområde, hvor der vil være fokus på ild.
Alle vinderne vil udover overnatningen få et 2016-årskort til Sagnlandet Lejre.

Send jeres bidrag til kampagne@pigespejder.dk inden den 1. maj.
Læs mere om konkurrencen i kampagnehæftet.


 Vil du med på Ungdommens Ø den 26. april?

Del din bedste ide til, hvad der skal ske af fede ting på Ungdommens Ø og vær blandt de heldige, der får lov at komme med ud på øen til vild workshop den 26. april.

Færdiggør sætningen "Ungdomsøen skal være et sted, som…" og del det på Instagram med hashtag #ungdomsøen eller Snapchat ("Ungdomsoen"). Du kan også sende en god gammeldags mail til vision@middegrundsfonden.dk.To millioner kroner til bedsteforælderspejd

Kan du få de ældre i lokalområdet ud i naturen? Så er der nu op til to millioner kroner at hente i støtte til projekter og aktiviteter, der aktiverer ældre over 60 år. Det kunne for eksempel være særlige spejdermøder, hvor flokken eller troppen inviterer deres bedsteforældre med.
Hver aktivitet kan få op til 70.000 kroner i støtte.

Det er VELUX FONDEN og Friluftsrådet, der under navnet "Aktiv af natur" uddeler støtten.
Læs mere om 'Aktiv af natur' her og søg senest den 1. juni 2015.Tag på sommerferie på Brejning Efterskole

Brejning Efterskole har siden 1997 drevet efterskole baseret på blandt andet spejderbevægelsens idégrundlag. Denne sommer inviterer de for første gang familier og unge på to nye kurser i juli-august. På familiekurset for familier med børn i alderen 4-17 år kan man prøve kræfter med geocaching, sejlads, drama og gourmetmad over bål, mens de unge i alderen 18-25 kan se frem til en uge med O-løb, klatring, lejrbål og fest.

Læs mere på www.brejning.dk/sommerkurser.

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top