nh_top

Spejderne er dannet - Sidste chance! - Hvad laver en HB'er? - Åbent HB-møde - Korpsposten på juleferie

Korpspost 18. december 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til årets sidste Korpspost fyldt med spændende nyheder og tilbud til dig. Læs bl.a. om foreningen Spejderne, der lige er blevet dannet, om påsketuren til London, temaet for Naturens Dag 2016 og meget andet.

God jul, godt nytår og god læselyst!Foreningen Spejderne er dannet

Den 2. december stiftede de fem danske spejderkorps den fælles forening Spejderne, der skal lette eksisterende og fremtidigt samarbejde og gøre det nemmere at koordinere og organisere korpsene imellem.

Læs mere om Spejderne på pigespejder.dk og besøg Spejdernes hjemmeside og læs bl.a. om vedtægter, værdier, samarbejdet, aktuelle nyheder og meget mere. Sidste frist: Hold påske i London - to dage tilbage!

Tag med til London den 19.-25. marts, når påsketuren igen i år går til Pax Lodge - verdenspigespejdercentret i hjertet af London. Oplev London på tæt hold, girlguiding UK, Pax Lodge og meget, meget mere for kun 5000,- alt inklusiv - dog ikke lommepenge. 

Læs mere om turen og tilmeld dig her inden på søndag, hvor tilmeldingen lukker. 


Hvad laver en HB'er egentlig?

 

Er du klar over, hvad man bruger sin tid på, når man er medlem af Hovedbestyrelsen? I dag og de næste par måneder kan du læse små dagbogsblogs fra nogle af de nuværende HB-medlemmer, som fortæller om nogle dage i deres spejderliv.

Læs Cecilies uge her.

 

 Tag med på det åbne HB-møde til januar

Er du interesseret i at blive en del af Hovedbestyrelsen eller kender du én, der er? Så tag med på det åbne HB-møde den 8.-9. januar på Spejdercenter Holmen og se, hvad det vil sige at sidde i HB. Tilmelding foregår på hs@pigespejder.dk senest 3. januar.

Læs mere om det åbne HB-møde her. Spørgsmål rettes til Miriam Madsen på mm@pigespejder.dk eller på tlf: 28 86 02 67.'Natur uden alder' er temaet for Naturens Dag 2016

Tag på fossiljagt på stranden, lav vikingemad over bål eller gå en lang tur i et af Danmarks mange morænelandskaber. Mulighederne er mange, og det er bare om at være kreativ. 

Bliv arrangør af et arrangement på Naturens Dag den 11. september 2016 og lad dig gerne inspirere af temaet 'Natur uden alder'.

Læs mere om Naturens Dag 2016 her og se, hvordan du tilmelder dig som arrangør.Korpskontoret holder julelukket

Julen står for døren, og det betyder, at Korpsposten igen i år holder juleferie. Glæd dig til januar, hvor den vender stærkt tilbage med spændende nyheder, gode tilbud og sjove arrangementer til dig og din gruppe.

Korpskontoret holder lukket fra den 23. december og frem til den 4. januar, hvorfor mails og telefonopkald først vil blive besvaret i det nye år. 

Glædelig jul og godt nytår!

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top