nh_top
Korpspost 18. september 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Nu løfter vi sløret for, hvilke spændende personligheder du kan møde på Nyborg Strand Kursus i november. Hvis du ikke allerede har reserveret weekenden, så gør det nu, for det her vil du ikke gå glip af! Korpsposten i dag giver dig også mulighed for at sætte dit præg på både Pigespejderevent 2016 og det kommende basismateriale.Dem kan du møde på Nyborg Strand Kursus 2015!

Hvis du ikke allerede har gjort det, så er det nu, du skal sætte et stort fedt kryds i kalenderen den 21.-22. november 2015. Nyborg Strand Kursus byder i år på spændende besøg af blandt andre Simi Jan (TV2s udenrigskorrespondent), Connie Hedegaard (tidligere minister og EU-kommissær) og Meaghan Ramsey (Global Director for Dove). Alberte Winding står for musikindslaget.

Program og tilmelding følger snart. Hold øje med Korpsposten og pigespejder.dk.Giv flygtningebørn mulighed for at blive spejder

Invitér flygtningebørn ind i gruppen og få støtte fra De grønne pigespejderes iværksætterpulje.
Flere end 4.000 flygtningebørns mulighed for at gå til fritidsaktiviteter blev begrænset, da regeringen den 1. september valgte at skære i flygtningefamiliers rådighedsbeløb. Derfor opfordres grupper til at søge korpsets iværksætterpulje til aktiviteter, forløb eller måske kontingentfritagelse i en periode for flygtningebørn.

Læs mere om iværksætterpuljen her og kontakt generalsekretær Birgitte Meisner Nielsen på bmn@pigespejder.dk eller tlf. 3343 6040 for at høre om mulighederne.Hvem er Årets Leder 2015? Sidste chance for at indstille!

Så er det tid til at give din gruppeleder, medleder eller veninde et klap på skulderen ved at indstille hende til Årets Leder 2015. Prisen overrækkes på Nyborg Strand Kursus i november måned og er et ønske om at anerkende det gode, frivillige spejderarbejde, der finder sted i de lokale grupper.

Læs mere om prisen og indstil en leder her. Bemærk, at indstillingsfristen er den 1. oktober.Prik en 16-17-årig på skulderen - nu skal der fejres!

Den 20. november er der fødselsdagsfest for de pigespejdere, der i år får stemmeret i korpset, og som allerede på Delegeretmøde 2016 kan være med til at forme fremtidens spejderarbejde med deres stemme.

Invitationer er sendt til alle i 16-17-års alderen. Kender du nogen, der endnu ikke har tilmeldt sig, så prik dem på skulderen og mind dem om at deltage i årets fedeste fejring. Fødselsdagsfesten holdes i forbindelse med Nyborg Strand Kursus.

Læs mere om fødselsdagsprogram og tilmelding her.Sæt dit præg på nyt basismateriale

Deltag i en af tre kreativitetsworkshops og sæt dit præg på De grønne pigespejderes basismateriale, der er under udvikling. Du har mulighed for at deltage:

3. oktober kl. 9.30-11.45 i København
Frederiksberg Gruppes hytte: Gl. Landevej 18, 2620 Albertslund

5. oktober i Aalborg og 30. november i Århus
Nærmere oplysninger omkring tid og sted følger. Disse workshop er  aftenarrangementer.

Tilmelding og spørgsmål sendes til Elizabeth Adsbøll (ea@pigespejder.dk) eller Lene Gry Gramstrup (lgg@pigespejder.dk) senest en uge før afholdelse af de enkelte workshops.Vær med til at tænke kreativt om Pigespejderevent 2016

Hvor skal Pigespejderevent 2016 finde sted? Hvad skal temaet være? Hvilke aktiviteter skal eventen indeholde? Vær med til at tænke en masse kreative og sjove tanker om næste års helt store arrangement for alle i korpset.

Alle er velkommen til at deltage og tænke med, når planlægningsholdet mødes på Spejderbakken søndag den 27. september. Du forpligter dig ikke yderligere, men har du efter dagen lyst til at være med i projektgruppen, er der også mulighed for det.

Læs mere om dagen her og husk, at korpset refunderer dine transportudgifter. Tilmelding er nødvendig.

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top