nh_top

Tilmelding til Nyborg Strand åben - OBS: ny dato - Bestil gruppebetyrelses-håndbogen - Farvel til Pia

Korpspost 2. oktober 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til Korpsposten, hvor du i denne omgang kan læse om, hvordan du tilmelder dig årets Nyborg Strand Kursus. Det er også i denne Korpspost, at vi siger farvel og tak til Pia Leth Førby, vores udviklingskonsulent, som har valgt at gå andre veje. 

God læselyst!Nu er tilmeldingen åben

Den 21.-22. november afholdes Nyborg Strand Kursus for ledere. Tilmeldingen åbnede i denne uge, og igen i år er programmet spækket med spændende oplægsholdere. I år kigger vi bl.a. nærmere på de fælleskorpslige aktiviteter og sætter spot på demokrati, både i vores spejderhverdag og i vores omgivelser. 

Læs mere om Nyborg Strand Kursus og tilmeld dig her.Bestil gruppebestyrelses-håndbogen

Er du ny eller nuværende gruppebestyrelsesmedlem, kan du bestille en håndbog for gruppebestyrelser. Håndbogen er til for at gøre bestyrelsesarbejdet nemmere og mere overskueligt og beskriver de vigtigste opgaver, der hører med titlen. I håndbogen kan du også lære mere om, hvordan korpset er organiseret. 

Læs mere og bestil en håndbog her.UPS! Forkert måned...

I Korpsposten den 18. september blev du inviteret til at sætte dit præg på det kommende basismateriale. Men av! Datoen for workshoppen i Aalborg kom til at hedde oktober i stedet for november. Her er de rigtige tidspunkter:

5. november i Aalborg (nærmere info om sted følger)
Vær med til spisning fra 17.30-18.00 - det koster en 20'er. Kl. 18.00-20.00 er der workshop.
Kontakt Inger Engberg på mail inger.s.engberg@gmail.com for tilmelding. 

30. november i Århus
Nærmere info om tid og sted følger. Workshoppen er et aftenarrangement. Tilmelding sendes til Elizabeth Adsbøll (ea@pigespejder.dk) eller Lene Gry Gramstrup (lgg@pigespejder.dk).


Vi siger farvel til Pia Leth Førby

Pia Leth Førby, der har været udviklingskonsulent hos De grønne pigespejdere siden 2012, har valgt at søge nye arbejdsmæssige udfordringer og stopper sit arbejde hos os med udgangen af oktober måned. Pia har primært arbejdet med gruppeudvikling i Nord- og Vestdanmark, samt været en del af Team med fokus på grupper og regioner.

På kontoret siger vi farvel til Pia den 28. oktober og ønsker hende al mulig godt i fremtiden. 

 

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top