nh_top

Sidste chance - Konkurrence - Ungdomsø - Bliv en god leder 

Korpspost 20. februar 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Spejderne i Danmark har fået en ø til rådighed. Læs mere om dén og om medlemskampagnen, som nærmer sig med hastige skridt. God weekend.Der arbejdes på en vision for Ungdommens Ø

Hvad skal der ske med Middelgrundsfortet, som Spejderne i Danmark overtager den 1. april? På et møde tidligere i denne uge mellem spejderchefer- og formænd fra de fem korps blev det besluttet i nærmeste fremtid at nedsætte en arbejdsgruppe med repræsentanter fra alle spejderkorps. Arbejdsgruppen skal indsamle input og formulere en vision for, hvad spejderne i fællesskab vil med Middelgrundsfortet, der har fået navnet Ungdommens Ø.

Der vil blive afholdt en fælles workshop om visionen søndag den 26. april. Nærmere info om mulighed for deltagelse følger snarest.

Læs mere om Ungdommens Ø her

 Sidste chance for at booke en gæstestjerne!

Marts måned nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er sidste udkald for at booke en gæstestjerne til medlemskampagnen i næste måned. Gæstestjernen er uddannet til at hjælpe grupper, der har brug for en ekstra hånd på eventdagen, og fungerer som ekspert på kampagnen. Kontakt regionsledelsen, hvis I har spørgsmål eller ønsker at booke en gæstestjerne.

Læs mere om gæstestjerner og medlemskampagnen i hæftet her

 Bestil kampagnemateriale hos 55°NORD

Besøg www.55nord.dk og bestil kalendere, venindebøger, klistermærker med mere til uddeling i forbindelse med medlemskampagne-eventen. 55ºNORD har også plakater, postkort og invitationer, som kan bruges til at gøre opmærksom på eventen i lokalområdet. Husk, at du finder skabeloner til pressemeddelelser, breve til forældre med mere på www.pigespejder.dk.

 Vind en vild oplevelse for hele flokken!

Indsend den bedste, sjoveste, vildeste, mest imponerende historie fra jeres medlemskampagne-event og deltag i konkurrencen om en vild oplevelse for hele flokken; En overnatning i løbet af efteråret et spændende sted i landet, hvor I skal lege med ild på mange forskellige måder. Send jeres historie til kampagne@pigespejder.dk i perioden 1. marts - 1. maj. Læs evt. mere om konkurrence i kampagnehæftet. Vinderne af konkurrencen får direkte besked.

 Tag træneruddannelsen og bliv en god leder for andre

Tag på Trænerkursus og bliv uddannet hos De grønne pigespejdere. Gennem uddannelsen vil du arbejde med personlig udvikling, korpsets strategi, formidling til korpsets medlemmer samt lederskab i praksis. Uddannelsen er for dem, som har gennemført Instruktøruddannelsen og strækker sig over tre weekender. Læs invitationen og se mere om Træneruddannelsen her.

 


Tag godt imod Silja og Signe!

Silja (tv.) er ansat som studentermedhjælper og arbejder primært med at gennemgå og opdatere udfordringsmærkerne. Derudover er hun med til at udvikle aktivitetsmateriale.

Signe (th.) er i praktik på Korpskontoret og arbejder på udviklingen af et spændende kursus i grundlæggende spejderfærdigheder for nye ledere uden spejderbaggrund. Signe kommer i den kommende periode til at ringe og maile rundt til ledere i forbindelse med research til projektet.

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top