nh_top

X er tilbage - konkurrence - ledig stilling - Betty 2015 - overenskomst

Korpspost 20. marts 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Overalt i landet vrimler det i denne måned med glade børn, der vil snuse til spejderlivet! Rigtig mange piger møder op ude i grupperne for at komme "På flammefærd med Gnisterne", lave røgsignaler, stege spejlæg i kuverter og have det sjovt. Husk at fortælle jeres bedste historie fra flammefærden på den mest kreative måde og vind 24 timer som vikinger for hele flokken! Læs mere i dagens Korpspost.

God weekend.Ungleder X er tilbage!

Så er der igen Ungleder X for de 17-20 årige. Ryd kalenderen den 10.-15. oktober og få en fed oplevelse med jævnaldrende spejdere. Staben lover blandt andet at spolere din nattesøvn og give dig en masse sjove udfordringer. Du skal kunne gå ti kilometer med oppakning og have styr på pionering samt kort og kompas.

Modtag en (gratis) sms, når tilmeldingen er åben. Der er et begrænset antal pladser på kurset.Hent invitationen til Betty 2015 nu

Nu kan du downloade invitationen til Betty 2015. De tomme tekstfelter gør det muligt at tilføje gruppens egne informationer om mødested etc., inden den printes. Hent invitationen her, hvor du også finder tegninger af Blæksprutten Betty, Bettysangen med mere.
Tilmeldingen til Betty 2015 åbner i april. Følg med i kalenderen.Kan du stå i spidsen for servicering af 32.000 spejdere?

Spejdernes Administrationsfællesskab (SAF), der servicerer De grønne pigespejdere og Det Danske Spejderkorps, søger en administrations- og økonomichef til Korpskontoret.
Læs mere om stillingen her og søg jobbet senest den 13. april kl. 12.00.Lev som vikinger i 24 timer

Del den bedste, sjoveste, vildeste historie fra jeres flammefærds-event i forbindelse med medlemskampagnen i marts og vind en overnatning i Sagnlandet Lejre fra den 26.-27. september.
Her skal I leve som vikinger i 24 timer. Alle vinderne vil udover overnatningen få et 2016-årskort.

Send jeres bidrag til kampagne@pigespejder.dk inden den 1. maj.
Læs mere om konkurrencen i kampagnehæftet.

Billedet herover er fra Grindsted, hvor hele 56 af lokalområdets børn i onsdags mødte op for at være med til flammefærd!Husk at skrive ny overenskomst

Det er tid til at skrive ny overenskomst med Hovedbestyrelsen. Det gælder for alle grupper og augustagrupper, og fristen for indsendelse er ultimo juni. Dog kan gruppelederen nøjes med at indsende en erklæring, hvis der ikke er sket ændringer i bestyrelsen, siden gruppen skrev overenskomst i 2014. Vær opmærksom på, at dette kræver, at der blev skrevet overenskomst i 2014.

Find de relevante blanketter her.

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top