nh_top

Nyborg Strand Kursus - Delegeretmøde 2016 - Er du ung og fuld af idéer? - Påske i London

Korpspost 20. november 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til Korpsposten, der i denne omgang giver dig et godt bud på, hvad du kan lave i påsken. Læs også om Nyborg Strand Kursus, Delegeretmøde 2016 og kreativitetsworkshop i Allingåbro.

God læselyst og god weekend!Årets Nyborg Strand Kursus løber af stablen i morgen

I morgen løber årets Nyborg Strand Kursus af stablen. 384 deltager og igen i år vil der være spændende Deluxe-moduler lørdag formiddag, hvor man blandt andet kan høre om medlemskampagnen i april, kreative spejderaktiviteter og meget andet. 

Simi Jan, Connie Hedegaard, Alberte Winding og Meaghan Ramsey fra Dove gæster blandt andre Nyborg Strand Kurset i år.

Læs mere om Nyborg Strand Kursus her eller følg med på pigespejders Facebook.Nyborg Strand Kursus som optakt til Delegeretmøde 2016

Søndag formiddag på Nyborg Strand Kursus afholdes en hel demokratiblok fuld af spændende workshops om demokrati i samfundet, i korpset og i gruppen for at varme op til Delegeretmøde 2016.

pigespejder.dk finder du allerede nu en side om Delegeretmøde, hvor du kan finde information, opstillingspapirer, jobbeskrivelser for Hovedbestyrelseskandidater og meget andet. Siden opdateres løbende med kandidater, forslag, program, invitation til Ungdomsdelegeretmøde og andre relevante materialer. 

Delegeretmøde afholdes den 28.-29. maj 2016 på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter i Nyborg.Er du ung og fuld af idéer?

Så kom og vær med til at udvikle aktiviteter til De grønne pigespejderes basismateriale, der er under udvikling. Der bliver fuld fart på kreativiteten i Allingåbro, hvor idéudvikling og -udveksling er i højsædet. 

Kreativitetsworkshoppen afholdes den 30. november kl. 18.30-20.30 i Spejderhuset på Ådalsvej 4, 8961 Allingåbro. 

Tilmelding til kreativitetsworkshoppen i Allingåbro foregår her. Har du spørgsmål kan du kontakte Lene Gry Gramstrup på lgg@pigespejder.dk.
NB: alle fra 15+ er velkomne.Tilbring påsken på Pax Lodge i London

Tag med på påsketur fra den 19. til 25. marts 2016 og besøg et af verdenspigespejdercentrene, Pax Lodge, i hjertet af London. Turen koster 5000 kr. og inkluderer fly, kost og logi alle dage samt alle oplevelser i løbet af turen. Medbring selv lommepenge.

Læs mere om Påsketuren 2016 og tilmeld dig her. Tilmeldingsfristen er den 20. december.

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top