nh_top

Medlemsfremgang - 2 x sidste chance - Fødselsdag - Fælleskorpslige workshops

Korpspost 21. august 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til første Korpspost efter sommerferien, denne gang med en dejlig nyhed om medlemsfremgang. Der skal fejres fødselsdag for de 16- og 17-årige, og du får kursustilbud, der er svære at sige nej til.

God læselyst.Vi er blevet flere!

Vi er blevet flere grønne pigespejdere i løbet af det seneste år. Mange nye medlemmer er kommet til, og dem, vi allerede har, bliver i korpset længere. Den mest markante stigning sker i alderen 10-13 år, men også blandt de 5-9-årige er der blevet flere.

Det er jer ledere, der gør en forskel. Giv jer selv og hinanden et kæmpe klap på skulderen. Det, I gør, virker! Mange nye medlemmer er kommet til efter medlemskampagnen. Fortsæt med at dele jeres historier med hinanden og ikke mindst med Korpskontoret, så værdifulde erfaringer kan bruges til at gøre næste års kampagne endnu bedre. Send en mail til info@pigespejder.dk, hvis du har noget på hjerte - skriv "Idé til medlemskampagne 2016" i emnefeltet.Sidste chance! Tilmelding til Mangemodul og Grundkursus lukker om 4 dage

Tag på Mangemodul-kursus den 18.-20. september og sammensæt dit helt eget program. Vælg mellem et hav af moduler med overskrifter som konflikthåndtering, o-løb og kompas, træklatring, fastholdelse af medlemmer, forkyndelse og meget meget mere. Husk, at der afholdes Grundkursus for nye ledere i samme weekend.

Læs mere om Mangemodulkursus og Grundkursus i kalenderen.
Tilmeldingen lukker på tirsdag den 25. august.Hurra - det skal fejres!

I denne uge lander en fødselsdagsinvitation i alle 16- og 17-årige pigespejderes postkasse. Det skal fejres, at de unge mennesker har fået stemmeret i korpset, og at de allerede på Delegeretmøde i 2016 kan være med til at forme fremtidens spejderarbejde med deres stemme.

Fødselsdagsfesten holdes i forbindelse med Nyborg Strand Kursus fredag den 20. november 2015.

Læs mere om fødselsdagsprogram og tilmelding her.Frist for bestilling af materiale til spejderhjælpsugen

Deadline var i mandags, men Spejderhjælpen har rykket fristen, så det stadig er muligt at bestille arbejdskort og uniformsmærker til spejderhjælpsugen i uge 39 lidt endnu. Men du skal skynde dig, da der er kun et begrænset antal, som sendes ud efter først-til-mølle-princippet.

Bestil materialet her.Vær med til genindvielsen af Spejderbakken Øvre

Kom til genindvielse af Spejderbakken søndag den 13. september 2015 kl. 15-17. Spejderbakken Øvre er efter mange års drømmerier endelig blevet "gravet frem" og moderniseret til glæde for mange. Få en rundvisning og et stykke brød til eftermiddagskaffen.Tag på fælleskorpslig workshop

Kom til Spejdernes Workshop og hør mere om de fælleskorpslige projekter som for eksempel Ungdomsøen og Spejdernes Lejr 2017. Workshoppen finder sted tre steder i landet. Udover at blive opdateret på de igangværende projekter, får du også selv lov til at komme med egne idéer og visioner. 

Læs mere om workshoppen og tilmeld dig her

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top