nh_top

Gæstestjerner - kalender - sommerlejr på Spejderbakken - påske i Tyskland - udveksling down under

 

Korpspost 23. januar 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til Korpsposten, der i denne omgang fortæller dig om blandt andet sommerlejr, spejderudveksling, gæstestjerner og ikke mindst pigespejder-kalenderen 2015. God læselyst!

 Book en gæstestjerne nu

Så nærmer medlemskampagnen sig, og i den anledning har vi uddannet gæstestjerner i alderen 14+ fra hele landet til at hjælpe grupper, der har brug for det, på eventdagen. Overvej om jeres gruppe har brug for en ekspert i medlemskampagnen og kontakt jeres regionsledelse, hvis I har spørgsmål eller ønsker at booke en gæstestjerne.

Læs mere om gæstestjerner og medlemskampagnen i hæftet her. Samme sted finder du også tegninger af kampagnens fire maskotter, klar til download.

 Pigespejder-kalender på gaden nu

Så er kalenderen for 2015 sendt til pigespejdere under 15 år. Kalenderen er smækfyldt med årets spejderbegivenheder og introducerer De grønne pigespejderes nye patrulje, Gnisterne. Kalenderen kan bestilles fra februar måned hos 55°NORD til uddeling under medlemskampagnen til nye pigespejdere.

 Tag med på sommerlejr på Spejderbakken

Glæd dig til sommerlejr på Spejderbakken! Fra den 29. juli til den 3. august 2015 afholdes udendørs lejr for troppe på Spejderbakken. Lejren byder på udendørs overnatning, mad over bål og spændende aktiviteter, som Spejderbakken arrangerer.  

Tilmeldingsfrist til lejren er den 22. februar. Fælles planlægningsmøde (valgfrit) er lørdag den 28. februar.

Se her, hvordan du tilmelder dig.

 Hold påske i Tyskland

Tag med på international lejr i påsken og få et friskt pust og nye idéer med hjem til spejdertroppen. Lejren byder på kreative workshops, bål, spil, musik og meget mere og afholdes på Rieneck Scout Castle for spejdere fra 17 år.

Læs mere om lejren og tilmeld dig her.

 Tag på spejderudveksling til "the land down under"

Brug fem uger af skolesommerferien hos en australsk værtsfamilie og tag del i en jævnaldrende værtssøsters dagligdag. Oplev blandt andet den australske kultur og spejderarbejdet i Australien. Tilbuddet er for 15-17½-årige.

OBS! Ansøgningsfrist er den 26. januar.

Læs mere om ophold og tilmelding her.

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top