nh_top

Hvem har vundet? - Ny forsikring - Årets Leder 2015 - Ungleder i efterårsferien - Nyt medlemssystem

Korpspost 26. juni 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Så er der ikke længe til Betty 2015! Husk, at du kan finde information om alt fra lejrenes dagsprogram til transport til forplejning på www.pigespejder.dk.

God fornøjelse med sommerens sidste Korpspost, hvor du blandt andet kan læse mere om vinderne af flammefærds-konkurrencen, Årets Leder 2015 og Ungleder i efterårsferien.Ny ulykkesforsikring til blandt andet sommerens lejre

Skal gruppen med på Betty 2015 lige om lidt? Så har du brug for at vide, at De grønne pigespejdere har tegnet en ulykkesforsikring, som dækker alle medlemmer af korpset i forbindelse med spejderaktiviteter. Forsikringen gælder selvfølgelig også andre lejre og arrangementer.

Læs mere om den nye ulykkesforsikring på www.pigespejder.dkNyt medlemssystem vedtaget

Hovedbestyrelsen har godkendt, at korpset skal have et nyt medlemssystem. Spejdernes medlemssystem udvikles i samarbejde med Det Danske Spejderkorps og KFUM-Spejderne.
Det forventes, at De grønne pigespejdere begynder at tage første del af det nye system i brug i januar 2016.

Læs mere om det nye medlemssystem på pigespejder.dkKender du Årets Leder 2015?

Kender du korpsets bedste leder? Så er det tid til at indstille hende til Årets Leder 2015. Med prisen, der i år uddeles for tredje gang, ønsker De grønne pigespejdere at anerkende det gode arbejde, som korpsets mange frivillige ledere udfører i de lokale grupper.

Læs mere om prisen og indstil en leder på www.pigespejder.dkVinderne af flammefærds-konkurrencen er fundet

Den bedste historie fra medlemskampagnen i marts, "På flammefærd med Gnisterne", er nu fundet. Vinderne, Helleruplund Gruppe og Gentofte-Vangede Gruppe, som slog sig sammen om event og det indsendte bidrag til konkurrencen, kan nu glæde sig til en overnatning i Sagnlandet Lejre, hvor de skal leve som vikinger i 24 timer. Stort tillykke!

Læs mere om vinderne i NEKTARTag på Ungleder 1, 2, 3 og X i efterårsferien

Sæt kryds i kalenderen den 10.-15. oktober, hvor der afholdes Unglederkursus 1, 2 og 3 på Spejderbakken i Vejle. Send troppens piger afsted og få ansvarsbevidste, engagerede unge mennesker tilbage. Husk også, at Ungleder X er tilbage i den samme uge! 

Hent invitationen på www.pigespejder.dk og husk, at tilmeldingsfristen er den 4. september.Korpskontoret holder ferielukket

Korpskontoret holder sommerferielukket i uge 30 og 31, hvorfor mails og telefonopkald ikke vil blive besvaret i denne periode. Korpsposten holder ligeledes pause og vil være tilbage igen i august.

God sommer!


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top