nh_top

OBS: Husk telttilladelse - Free Being Me - Nyt logo - Sommer på Ungdomsøen - Nye telefontider

Korpspost 29. maj 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til Korpsposten fyldt med nyheder og spændende tilbud til dig. Læs blandt andet om den nye bekendtgørelse vedrørende opstilling af telte og om Korpskontorets udvidede telefontider.

God læselyst!
Ny bekendtgørelse: Byggetilladelse til opstilling af telte

Den 1. januar 2015 trådte en ny bekendtgørelse i byggeloven i kraft vedrørende opstilling af transportable telte og konstruktioner. Foreninger skal fremover have byggetilladelse, hvis de slår telte, der er større end 50 kvadratmeter, op i områder med offentlig adgang. Telte med plads til flere end 150 personer kræver altid byggetilladelse, også selvom der ikke er offentlig adgang. 

Læs mere om den nye bekendtgørelse vedrørende teltopsætning herDownload Free Being Me-materiale på pigespejder.dk

Pigespejdernes verdensorganisation, WAGGGS, har i samarbejde med hudplejefirmaet Dove udarbejdet aktivitetsmaterialet Free Being Me, som nu er oversat til dansk og ligger klar til download på www.pigespejder.dk. Aktivitetsmaterialet sætter fokus på pigers og kvinders selvværd og kropsbillede.

I løbet af juni måned vil det være muligt at købe Free Being Me-mærker hos 55°NORD.Nyt logo til Spejdernes Lejr 2017

Spejdernes Lejr 2017 har i denne uge offentliggjort lejrens logo, som visualiserer lejrtemaet "Vi sætter spor". Selvom der er to år til, at lejren løber af stablen, er arbejdet i fuld gang. Følg med på Facebook og på hjemmesiden, hvor der lige nu er 14 aktuelle jobs, hvis du vil være med til at planlægge lejren.Tag på spændende arbejdsweekend på Ungdomsøen

Tag på sommercamp den 6.-9. juli, hvor 100 friske unge inviteres til at give en hånd med i forberedelserne til den store istandsættelse af Ungdomsøen. Dagene kommer til at indeholde hårdt arbejde, hygge og udforskning af den spændende ø, blandt andet kan man komme på eventyr i de underjordiske tunnelgange. 

Se invitationen til sommercamp på Ungdomsøen her og tilmeld dig efter først-til-mølle-princippet.Nye telefontider og sommerferielukket på Korpskontoret

Korpskontoret udvider telefontiderne. Fra og med den 1. juni vil der være telefontid mandag-fredag kl. 9-15, dog torsdag kl. 9-18.

Derudover holder Korpskontoret sommerferielukket i uge 30 og 31, hvilket betyder, at telefoner og mails ikke vil blive besvaret i denne periode.

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top