nh_top

Ungdomsø søger chef - Spejderdagen 2015 - søg tilskud til Naturens Dag

Korpspost 3. april 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Er du Ungdomsøens nye projektchef? Læs, hvordan du søger jobbet, her i Korpsposten, som også giver dig inspiration til Spejderdagen og Naturens Dag. God påske og god læselyst!Er du klar til Spejderdagen den 23. april?

Hent det nye aktivitetshæfte til Spejderdagen 2015 her. Det er fyldt med trylledejsdrager, ringridning, dragekoder og dragekage. Invitér venner og bekendte med i fællesskabet og inddrag den fælleskorpslige vision om, at "alle skal have en ven, der er spejder".Styrk spejderbevægelsen i Danmark - søg senest 7. april

Har du en projektmager gemt i maven, vil du være med til at udvikle et ledelseslaboratorium eller brænder du for branding? Vær med, når de danske spejderkorps giver den en ordentlig skalle i et nyt og ambitiøst fælles projekt, der skal styrke spejderbevægelsen i Danmark.
Ansøgningsfristen er den 7. april. Læs mere om projekterne her.

Arbejdet starter nu og bygger videre på tankerne fra Spejdernes Tænketank, som du kan læse om her.Ungdomsøen søger projektchef

Middelgrundsfonden, der ejer Ungdomsøen - også kendt som Middelgrundsfortet - søger en projektchef, der kan have det daglige ansvar for renoveringen af det nyindkøbte fort, være bindeled mellem fondsbestyrelsen og entreprenører, spejderkorps og andre involverede organisationer, bidragsydere med flere. Søg jobbet senest den 15. april kl. 12.00.

Læs mere om stillingen som projektchef for Ungdomsøen på Middelgrundsfortet her.Søg tilskud til arrangementer på Naturens Dag 2015

Nu kan du også søge støtte til arrangementer på Naturens Dag den 13. september. Temaet for dagen i år er "Naturen hvor du bor" og skal skabe opmærksomhed om mulighederne i den nære natur omkring os. Invitér lokalområdet til for eksempel bålmad, på svampetur, natløb, adventurerace, og registrér arrangementet på www.naturensdag.dk fra den 1. maj.

Ansøgningsskema til økonomisk støtte findes på www.friluftsraadet.dk/tilskud og skal udfyldes inden den 1. juli. Husk at læse vejledningen først - budgettet skal blandt andet som minimum være på 10.000 kroner, og der ydes typisk et tilskud svarende til 50 procent af materialeudgifterne.God påske!

Korpskontoret holder lukket i påsken og er tilbage tirsdag den 7. april. Glædelig påske!

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top