nh_top

Klar til download! - Landslotteri - Ungleder 1 - Free Being Me - Spejderhjælpen

Korpspost 6. februar 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til Korpsposten, hvor du finder spændende information om medlemskampagnen i marts. Læs også om blandt andet Landslotteriet 2015 og Ungleder 1. God weekend og god læselyst!Download materiale til medlemskampagnen nu!

På www.pigespejder.dk kan du nu hente postbeskrivelser, pressemeddelelser, plakater, forælder-breve med meget mere til medlemskampagnen, "På flammefærd med Gnisterne". Her finder du samtidig et link til webshoppen 55ºNORD, der forhandler Gnisternes venindebøger, klistermærker, invitations-postkort med mere.

OBS. Fortæl den webansvarlige, at der også ligger kampagnetekst og -billeder, I kan downloade og bruge på jeres gruppehjemmeside.

 Sælg lodsedler og tjen penge til gruppen

Om lidt åbner De grønne pigespejderes landslotteri 2015. Hver gruppe får automatisk tilsendt ti lodsedler pr. medlem i uge 11, med mindre gruppen bestiller ekstra eller afbestiller lodsedlerne. Lodsedlerne kan sælges i perioden 1. april til 1. juni. For hver solgt lodseddel tjener gruppen minimum 50 procent af salgsprisen, og pengene kan gruppen bruge, som den finder bedst.

 Send dine piger på Ungleder 1 i påsken

Ungleder 1 er det først af tre lederkurser og er en hjælp til at få styr på det med bål, pionering og udendørs overnatning. Deltagelse er åben for piger på 13 år samt dem, der fylder 13 år i 2015. Læs mere om Ungleder 1 her. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, og at tilmelding foregår efter først til mølle.

Kurset finder sted på Spejderbakken i Vejle i påsken.

 Free Being Me - lær at blive glad for dig selv

Tag med på Free Being Me-kursus med andre spejderpiger den 24.-26. april og lær at blive glad for lige præcis den, du er! På kurset tager deltagerne mærket "Free Being Me", og weekenden kommer blandt andet til at handle om skønhedsidealer og om, hvorfor mange piger synes, at de skal ligne kvinderne i bladene og på tv. 

Kurset er for alle 13-14-årige, og du kan se invitationen og tilmelde dig her. Andre aldersgrupper kan komme på venteliste.

 


Tilmeld dig Spejderhjælpens nyhedsbrev

Tilmeld dig Spejderhjælpens nyhedsbrev, og vær den første med det sidste nye. Nyhedsbrevet giver dig løbende nyttig information om materialer, indsamlinger, aktiviteter med mere.

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top