nh_top

Vind overnatning - Sommerlejr i Sri Lanka - Spændende kurser - Tilskud og støtte

Korpspost 6. marts 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til Korpsposten, der i denne omgang letter sløret for, hvad du og dine spejderpiger kan vinde under medlemskampagnen. Læs også om spændende kurser i foråret, tilskud, støtte og meget andet. God læselyst!

 Vind en spændende overnatning i Sagnlandet Lejre

Del den bedste, sjoveste, vildeste historie fra jeres flammefærds-event i forbindelse med medlemskampagnen i marts og vind en overnatning i Sagnlandet Lejre fra lørdag den 26. september til søndag den 27. september. Her skal I leve som vikinger i 24 timer i Sagnlandets lejrskoleområde, hvor der vil være fokus på ild. Alle vinderne vil udover overnatningen få et 2016-årskort til Sagnlandet Lejre.

Send jeres bidrag til kampagne@pigespejder.dk inden den 1. maj.
Læs mere om konkurrencen i kampagnehæftet

 Rift om kampagnematerialet på 55°NORD; Mere er på vej

Jubi! "På flammefærd med Gnisterne" er så stor en succes, at materialet til medlemskampagnen i marts bliver revet væk. Webshoppen 55ºNORD, der forhandler materialet, melder allerede nu om udsolgt af både mærker og postkort med blank bagside. Men fortvivl ikke! En ny sending er på vej inden for de næste uger. Indtil da kan du stadig bestiller plakater, venindebøger, invitationer, kalendere med mere i webshoppen.

 Støt din pigespejdergruppe hver gang du handler

Med Klubliv Danmark bliver det nu muligt for dig og dit netværk at støtte din pigespejdergruppe hver gang, I benytter Dankort i butikker, der er registreret som Klubliv-sponsorer. Ordningen er gratis og kræver bare, at du har et Dankort. Hold øje med Korpsposten hen over foråret for mere information om, hvordan du benytter ordningen.

 Send dine piger på Ungleder 1 i påsken

Så er det sidste udkald for at komme på Ungleder 1 i denne omgang. Kurset har fokus på bål, pionering, udendørs overnatning med mere. Deltagelse er åben for piger fra 13 år samt for dem, der fylder 13 år i 2015. Læs mere om Ungleder 1 her

OBS: Tilmeldingen lukker den 8. marts. I efterårsferien 2015 vil der blive afholdt Ungleder-kurser igen.

 Tag på kursus for de seje

Tag på Nak & Æd-kursus og prøv blandt andet kræfter med "back to nature"-madlavning, når du skal nedlægge din egen føde fra naturens spisekammer. Kurset løber af stablen den 24.-26. april og er for seje 15-20-årige, der vil opleve livet på vaskeægte vildmarksmanér. Tag en ven under armen eller begiv dig afsted på egen hånd.

Tilmeldingen lukker den 15. marts. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

 

 Sidste udkald for spændende sommerlejr i Sri Lanka

Så er det sidste chance for at komme afsted på en spændende sommerlejr i Sri Lanka med andre spejderpiger. Turen varer ca. 14 dage og ligger i august.

OBS! Lejren er meget populær, og der er på nuværende tidspunkt kun to pladser tilbage. Læs mere om sommerlejren her og se hvordan du kommer i betragtning. 
Søg tilskud til grønne projekter

Har du en grøn ildsjæl gemt i maven? Søg støtte til at udleve dit grønne drømmeprojekt og få del i Miljøministeriets pulje på 10 mio. kroner. Den økonomiske håndsrækning vil bidrage til bedre grønnere lokalmiljøer og tilskuddet gives til gode og kreative idéer.

Læs mere om tilbuddet og ansøg her. Ansøgningsfristen er den 15. maj.

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top