nh_top
Korpspost 6. november 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til Korpsposten fyldt med nyheder og spændende tilbud til dig. Du kan for eksempel stadig nå at melde dig som indsamler på søndag, når Dansk Flygtningehjælp går dør til dør. God weekend og god læselyst.Meld dig som indsamler på søndag

Vær med den 8. november, når Dansk Flygtningehælp samler ind til flygtninge i blandt andet Syrien og Sydsudan. Hver rute tager cirka to-tre timer.

Lær mere og tilmeld dig her


Optjen sponsorater i Spejder Sport

Fremover kan du tjene penge til din gruppe, når du handler i Spejder Sport. Kæden er netop blevet KlubLiv Danmark Sponsor.

KlubLiv Danmark er en smart sponsormodel, hvor alle kan optjene penge til en organisation efter eget valg (din lokale spejdergruppe for eksempel), hver gang man handler med Dankort hos en forretning, der er KlubLiv Danmark Sponsor.

Læs mere på www.klublivdanmark.dk.Bestil gruppebestyrelses-håndbogen

Er du ny eller nuværende gruppebestyrelsesmedlem, kan du bestille en håndbog for gruppebestyrelser. Håndbogen er til for at gøre bestyrelsesarbejdet nemmere og mere overskueligt og beskriver de vigtigste opgaver, der hører med titlen. I håndbogen kan du også lære mere om, hvordan korpset er organiseret. 

Læs mere og bestil en håndbog her.


Skiftedag på redaktørposten

De grønne pigespejdere har haft en lang og god tradition for, at ansvaret for magasinerne Nektar og Spejderi ligger hos en frivillig redaktion med en frivillig redaktør. I de seneste knap tre år har det dog ikke været muligt af ressourcemæssige årsager, og redaktørposten er derfor blevet løftet fagligt meget kompetent af Tania på Korpskontoret. Men nu er tiden moden til at løfte opgaven tilbage på frivillige hænder, og Pernille Poulsen fra Esbjerg har sagt ja til at løfte opgaven fremadrettet. Hun har erfaring fra redaktionen og også haft ansvaret for en tidligere udgave af Nektar. Pernille overtager posten senere på måneden, men du kan allerede nu skrive til hende på pernillepigespejder@gmail.com, hvis du har ideer til historier eller ønsker at blive en del af redaktionen.Vær med til at planlægge et fedt Ungleder-kursus i påsken

Team med fokus på lederudvikling søger 1-2 personer, der kan skabe gejst hos deltagerne på Ungleder og give dem en god oplevelse på første del af deres lederuddannelse.

Læs mere om jobbet på Jobportalen, hvor du også finder flere spændende frivilligjobs.
Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top