nh_top

Nak & Æd - 5.000 kr. at rejse for - Ny medarbejder - Uddannelse - Skæbneevent

Korpspost 9. januar 2015

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Godt nytår! Test dig selv, søg penge at rejse for og tag på kursus på vaskeægte vildmarksmanér. Velkommen til årets første Korpspost. Vildt kursus kun for de seje

Prøv blandt andet kræfter med "back to nature"-madlavning, når du skal nedlægge din egen føde fra naturens spisekammer. "Nak & Æd"-kursusweekenden den 24.-26. april er for de seje 15-20 årige, der vil opleve livet på vaskeægte vildmarksmanér. Tag en ven under armen eller begiv dig afsted på egen hånd. 

Tilmeldingen åbner i dag og pladserne gives væk efter først til mølle. Læs mere og tilmeld dig her.Supplér din frivillighed med uddannelse i f.eks. konflikthåndtering

Savner du uddannelse i coaching, konflikthåndtering eller strategisk lederskab? Dansk Ungdoms Fællesråd og Erhvervsakademi Sjælland udbyder nu kurser i Vejle og Roskilde, bakket op af de danske spejderkorps. Kurserne er rettet mod frivillige ledere, der ønsker at bygge formel uddannelse oven på.
Læs mere om uddannelsesforløbet, priser, datoer med mere her:

Coaching og konflikthåndtering, Vejle
Coaching og konflikthåndtering, Roskilde

Det Strategiske Lederskab, Vejle
Det Strategiske Lederskab, Roskilde


Johanne Burgwald ny organisationskonsulent

 

Johanne Burgwald er fra januar ansat som organisationskonsulent hos De grønne pigespejdere på Korpskontoret.

Johanne skal arbejde med medlemsservice, grafik og opsætning, understøttelse af hovedbestyrelsen med mere.

Tag godt imod hende.

 

 

 

  

 Få op til 5.000 kroner at rejse for - søg inden 1. februar

Vil du ud at rejse og deltage i internationale aktiviteter i fællesskab med andre spejdere på tværs af nationaliteter? Så er det nu, du skal ansøge om et legat fra Dronning Ingrids Rejsefond. Legatet er på op til 5.000 kr. til enkeltpersoner.

Læs mere om retningslinjer og send din ansøgning her. Ansøgningsfristen er den 1. februar, så skynd dig at få sendt din ansøgning.Tør du prøve kræfter med skæbnen?

Klik her og test dig selv, om du har, hvad der skal til for at klare Skæbnespilsweekenden i Region Skagerrak den 18.-19. april. Weekenden er for alle seniorer og byder på anderledes og sjove oplevelser og en mulighed for at møde jævnaldrende spejdere.

Tilmeldingsfristen er den 9. marts 2015. Læs mere og tilmeld dig her.

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top