nh_top

Lodseddelsalget skudt igang - Få indflydelse - Besøg af HB - Kalenderen bugner - Gratis møbler

Korpspost 19. februar 2016

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til Korpsposten, der i denne omgang indeholder en masse vilde tilbud til dig. Læs med og se, hvordan du får gratis møbler til spejderhytten. Læs også, hvornår du kan bestille merchandise til årets medlemskampagne. 

På mandag skydes lotterisalget igang. Scroll ned og se, hvordan du får fingre i lodderne. 

God fredag og god læselyst!Nu kan du bestille lodsedler

Fra mandag 22. februar kan du bestille lodsedler til landslotteriet. I år har hver gruppe tre måneder til at sælge lodder i – fra 15. marts til 15. juni – men allerede nu kan du bestille lodsedlerne. Du bestiller lodsedler fra bestillingssiden lotteri.pigespejder.dk.
På siden kan du også finde tips til, hvordan du sælger flest mulige lodsedler og læse, hvor mange penge gruppen tjener pr. solgt lodseddel. 

Husk også Instagram. På #vindmedpigespejderne kan du følge pigespejdere over hele landet, når de stemmer dørklokker og står foran supermarkedet for at sælge lodder. Følg @pigespejder på Instagram og hashtag dine egne billeder med #vindmedpigespejderne.Stil op til Hovedbestyrelsen eller indsend forslag

28.-29. maj er der Delegeretmøde. Hvert andet år har du mulighed for at være med til at bestemme, hvordan De grønne pigespejdere skal se ud. Men du skal skynde dig. Der er to vigtige frister den 28. februar. Frist for at indsende forslag til vedtægtsændringer og henstillinger og frist for at stille op til Hovedbestyrelsen.

”Med mit arbejde i Hovedbestyrelsen er jeg med til at sørge for, at der er endnu flere pigespejdere, der får samme fede oplevelser, som jeg selv har fået. Det er afgørende, at der er nogen til at løfte opgaven. Jeg er stolt af, at jeg er med til at få det til at ske,” fortæller Marie Vinther, medlem af HB i fire år.

Du kan også læse et interview med de to medlemmer af Hovedbestyrelsen Cecilie Bernhard Hansen og Susanne Kolle. Læs blandt andet om at trodse nervøsitet og spring ud i det eller om glæden ved at ansætte en rengøringsdame.

Er du blevet nysgerrig? Så kontakt din regionsledelse og hør mere om, hvordan du stiller op til Hovedbestyrelsen.

Vigtige datoer
28. februar – frist for at indsende forslag til vedtægtsændringer og henstillinger
28. februar sidste frist for at opstille kandidater til HovedbestyrelsenÅrets adventuretur for piger, der tør

Team op med pigespejdere fra hele landet og tag med på årets adventuretur Robinson – Limited Edition. En weekend hvor du bliver udfordret og sprænger grænser for, hvad du troede var muligt. Men også en weekend med sejre – på holdplan og personligt. Når turen slutter søndag kl. 12 vil du uden tvivl være træt, men drønstolt over at have været med på Robinson – Limited Edition. Vi lover dig, at du må prale med det resten af året!

Hvornår: 22.-24. april 2016
Hvor: I Viborg og omegn
Pris: 700 kroner pr. person
Tilmelding: pigespejder.dk/arrangementer 

Læs hele invitationen til årets fedeste weekend for unge.Vi sætter verden i bevægelse

Hvad går den nye strategi ud på? Og hvilke forslag skal vi arbejde med på Delegeretmødet i maj?
Det kan du høre om, når Hovedbestyrelsen kommer på besøg i din region. Og du kan give dit besyv med.

Når du er med, bliver du 

  • bedre klædt på til delegeretmødesæsonen
  • top-informeret om, hvad der rører sig
  • en af dem, der påvirker strategien og arbejdet med den efter Delegeretmødet

Se, hvornår mødet er i din region. Du får invitation til mødet fra din region.


Yes! Kampagnemateriale klar 1. marts

Så kan du godt glæde dig. 1. marts vil alt merchandise til kampagnedagen være tilgængeligt på 55°Nord. I år er der endnu flere fede ting, du kan bestille helt gratis. Se bare listen her:

  • Scrapbog – som alle der deltager på kampagnedagen får med hjem – helt gratis
  • Plakater – med felt hvor du kan skrive tid og sted for kampagnedagen i din gruppe
  • Klistermærker
  • Propeller - sjovt luftlegetøj
  • Balloner
  • Venindekort – så hver pigespejder kan invitere veninder med til kampagnedagen
  • Forældrekort – til forældrene som de kan give til andre forældre i deres omgangskreds

Derudover kommer der senere mere lækkert merchandise til universet med Gnisterne. Du kan blandt andet glæde dig til en specialdesignet T-shirt – hold øje med Korpsposten og pigespejder.dk


Kalenderen er spækket med gode tilbud

Kalenderen bugner af gode tilbud, sjove lejre, udfordrende kurser og spændende arrangementer til dig og din gruppe. Tag et smut forbi og læs blandt andet mere om Ungleder 2 i påsken og Kristi Himmelfartslejr på Trevælde i maj.

Spejderbakken bliver fuld af liv fra den 16.-18. september, hvor 12 års kursus, Mangemodulkursus, Grundkursus og Instruktørkursus afholdes.

Se alle de gode tilbud, kurser og arrangementer i kalenderen her.
Få nye møbler til spejderhytten - helt gratis

Er sofaen i hyggehjørnet slidt eller vakler stolene omkring det store bord? Der er hjælp at hente – uden at skulle have penge op af lommen. Firmaet 3R Kontor donerer overskudsmøbler til foreninger helt gratis.

Hvis I kunne trænge til at skifte møblerne i hytten ud, skal I blot skrive jer op hos 3R Kontor. Det kan I gøre på deres hjemmeside – klik på knappen i venstre side ”Gratis kontormøbler” – så bliver I skrevet på listen til gratis møbler.

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top