nh_top

Demokratifest – Gnisterne på spil igen – Spejderhjælpsugen – Ny gruppe i Ribe

Korpspost 27. maj 2016

Kære leder hos og ven af De grønne pigespejdere

Nu varer det ikke længe inden Delegeretmøde 2016 kan sige velkommen til grønne pigespejder-delegerede fra hele landet. Det er forårets højdepunkt. Du kan i denne udgave af Korpsposten, foruden Delegeretmøde-feber, læse om nye aktivitetsmaterialer - både om Gnisterne og Spejderhjælpsugen. Der er nyt om en nyopstartet gruppe i Ribe og så selvfølgelig en slutspurt med salg af lodsedler.

God læselyst og godt DelegeretmødeDemokratifest for alle pigespejdere

Lørdag 28. maj åbner De grønne pigespejdere dørene for forårets vigtigste begivenhed – Delegeretmøde. Følg med på Facebook og hjemmeside, hvis du ikke kommer til Nyborg.

200 grønne pigespejdere indtager i morgen Nyborg Strand til to dage med demokratifest. For det bliver festligt når de 200 delegerede skal diskutere ny strategi og vedtægtsændringer på løb og til open space. Hvis du ikke er så heldig at være blandt deltagerne skal du ikke føle dig snydt. Du kan følge med i weekendens diskussioner og beslutninger på pigespejder.dk/nyhed og på Facebook.

Facebook-begivenheden finder du interviews med alle de opstillede kandidater til Hovedbestyrelsen. Hvem er din favorit?Kommentar på Facebook satte skub i ny gruppe

Ihærdighed og mod er de stærke byggesten, som 35-årige Bente Lyngsøe vil etablere en ny gruppe for grønne pigespejdere i Ribe. ”Fordi pigespejdere bare er sejere, er der selvfølgelig brug for en gruppe,” siger iværksætteren.

Da Bente Lyngsøe for otte år siden flyttede til Ribe, måtte hun skuffet erkende, at der ikke var nogen pigespejdergruppe i byen. For nylig så hun et opslag fra De grønne pigespejdere på Facebook og heldigvis gik hun ikke stille med sin ærgrelse. Hun skrev i kommentarfeltet, at der manglede en gruppe til hendes otte-årige datter i Ribe.

Og en, to, tre så reagerede regionsledelsen i Region Vadehav og koblede samtidig udviklingskonsulent Ane Kirstine Frydensboe på. Bentes tanker blev taget alvorligt og opbakningen var til at mærke.

”Ane satte mig i forbindelse med regionsledelsen og vi fik et møde op at stå. Jeg blev altså taget på ordet på Facebook,” griner Bente. 

Læs hele interviewet med Bente fra Ribe på pigespejder.dk/nyhedMød Gnisterne i nyt aktivitetsmateriale efter sommerferien

De fire piger i tegneseriepatruljen Gnisterne inviterer endnu en gang spirer, smutter og spejdere med til en sjov aktivitetsdag. Et nyt aktivitetshæfte præsenteres og uddeles på Delegeretmøde 28.-29. maj.

Medlemskampagnen 2016 er vel overstået, men Gnisterne er allerede klar til at kaste sig ud i nye vovehøjder. På Delegeretmøde 2016 udkommer et lille aktivitetshæfte ”Gnisterne tør” Gør du?” hvor Gnisterne inviterer til det første spire- grønsmutte og spejdermøde efter sommerferien. Der er aktiviteter til de tre aldersgrupper, hvor spejderne sammen skal turde en masse og forberede sig til et nyt sjovt spejderår, der blandt andet byder på Pigespejderevent 2016. Aktivitetshæftet bliver uddelt til alle grupper og sendt til de grupper, der ikke er repræsenteret på Delegeretmøde. Efterfølgende kan det fås hos 55 NORD, hvor du også kan bestille fine postkort, der kan bruges til at invitere spejderne tilbage efter sommerferien.

Du kan også finde aktivitetshæftet på hjemmesiden

Vi glæder os til et spændende nyt spejderår.Bliv klar Spejderhjælpsugen 2016

Mange ledere er så småt begyndt at planlægge de første spejdermøder efter sommerferien. Her får du inspiration til at arbejde med Spejderhjælpsugen.

Sommeren er lige rundt om hjørnet – og dermed tælles der også ned til Spejderhjælpsugen den 17.-25. september 2016 (uge 38). Der bliver arbejdet på højtryk for at færdiggøre aktivitetsmaterialet. Læg det meget gerne i kalenderen allerede nu - enten i selve Spejderhjælpsugen, eller meget gerne en af ugerne op til, så spejderne kan blive klædt på til, at indtjeningsugen for alvor starter.

Al tilgængelig information om Spejderhjælpsugen er samlet på hjemmesiden – lige til at gå til.3-2-1 sæt ind med slutspurten i lotteriet

Gør som Borup gruppe og sæt ind med et slutspurtssalg af lodsedler – for at tjene endnu flere penge til gruppens aktiviteter.

Helt frem til den 15. juni må De grønne pigespejderes sælge lodsedler i lokalsamfundet og til familie og venner. Der er stadig masser af lodsedler på lager og et kort leveringstid, så tag en sidste tur i salgsmanegen. Du kan få inspiration til salget på De grønne pigespejderes Instagram, hvor Borup gruppe har take over og deler ud af deres salgstips og lotterioplevelser.

Bestil lodsedler direkte med dette link

 

RIGTIG GOD WEEKEND


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top