nh_top

Nyt medlemssystem - Pigespejdere i pressen - En uge som HB'er - Instagram - Tænkedag

Korpspost 5. februar 2016

Kære leder hos De grønne pigespejdere.

Velkommen til Korpsposten fyldt med spændende nyheder og tilbud til dig. Læs blandt andet om det nye medlemssystem, der gik i luften i fredags, om Susanne Kolles uge som HB-medlem, om @pigespejder på Instagram under landlotteriet i foråret og meget mere. 

God weekend og god læselyst!Nyt medlemssystem

Jubii - så er vi i luften med det nye medlemssystem - Spejdernes Medlemsservice. Fra den 1. februar blev det meget lettere at lave spejderarbejde. Med det nye system kan du blandt andet sende mails til spejdere, ledere eller forældre direkte fra systemet. Du slipper også for en masse papirarbejde, når du skal indmelde en ny pigespejder eller du skal indhente en børneattest - det kan nu gøres online i det nye medlemssystem. 

Du kan risikere at opleve mindre fejl her i opstartsfasen. Hjælp os med at få dem rettet ved at skrive en mail til medlem@pigespejder.dk.

På hjemmesiden ligger der en vejledning til systemet, du kan finde svar på en række af de oftest stillede spørgsmål og læse mere om alle de nye, smarte funktioner.  Pigespejdere i pressen

Hvad sker der i din gruppe til medlemskampagnen? Vores kommunikationskonsulent Emilie Tranholm Larsen leder med lys og lygte efter alle de sjove, seje, skæve, skøre ting, der sker i forbindelse med medlemskampagnen i april. Med din historie kan vi fortælle rundt i hele Danmark, hvorfor De grønne pigespejdere er det sjoveste fællesskab for piger.

Husk at du kan finde inspiration til aktiviteter under medlemskampagnen på hjemmesiden, hvor alt materiale nu ligger klart. Og glæd dig til marts, hvor der kommer masser af lækkert merchandise til kampagnen - blandt andet en t-shirt, scrapbog, balloner og klistermærker.


En uge som medlem af Hovedbestyrelsen

Hvis du går med et hovedbestyrelsesmedlem i maven, har du mulighed for at gøre drøm til virkelighed på Delegeretmødet 28.-29. maj.. Men du skal være hurtig, for der er frist for at meddele, om du vil stille op allerede 28. februar. Du kan inden da læse om, hvad man laver som medlem af Hovedbestyrelsen i Susanne Kolles dagbog. Hun satte for eksempel Hovedbestyrelsen til at lege robåd under et møde, brugte Korpskontoret som arbejdsplads og kørte en hel del i tog på tværs af landet.

Læs om hele Susanne Kolles uge her.

 

 Vind med pigespejderne - lotteri på Instagram

Forberedelserne til årets lotteri er i fuld gang. I år udvider vi perioden for salg af lodder til hele tre måneder. Fra 15. marts til 15. juni. Du kan bestille lodsedler på pigespejder.dk/lotteri fra 22. februar. Så nu har du og din gruppe endnu bedre mulighed for at få samlet så mange penge som muligt ind til jeres spejderaktiviteter. 

Du kan bruge Instagram til at dele dine egne og se andre pigespejderes billeder, der også er ude og sælge lodsedler. Følg hashtagget #vindmedpigespejderne og bak dine spejderkolleger op. 

Som noget ekstra er der i år knyttet en præmie til den gruppe, der får solgt flest lodsedler – så smøg ærmerne op, få sat skub i salget og del dine billeder på Instagram med #vindmedpigespejderne.Nye medlemmer i Hovedbestyrelsen

Hovedbestyrelsen har besluttet at styrke indsatsen omkring organisationens økonomi og forberedelserne til Delegeretmødet i maj 2016. Derfor har de gjort brug af muligheden for at invitere andre med i Hovedbestyrelsen.

På det internationale område fortsætter de traditionen med, at International Commissioner (IC) også indsuppleres i Hovedbestyrelsen for at sikre sammenhæng mellem De grønne pigespejder i Danmark og vores internationale fællesskaber.

Tre nye ansigter er dukket op i Hovedbestyrelsen. Det er Grete Fristrup, der skal styrke arbejdet med økonomi og prioritering af ressourcer. Grete sidder allerede i teamet med fokus på økonomi og ressourcer og har en faglig baggrund inden for området. Så er det Miriam Madsen, der skal støtte Hovedbestyrelsens strategiske arbejde frem til Delegeretmødet og Katrine Grothe, der netop er tiltrådt på posten som International Commissioner. Frem mod Delegeretmødet i maj er de rigtige kompetencer til de rette opgaver sikret i Hovedbestyrelsen.

Du kan læse mere om de nye ansigter i Hovedbestyrelsen på pigespejder.dk.Tema for årets Tænkedag er "forbindelser"

Om mindre end tre uger er det årets Tænkedag. 22. februar samler pigespejdere verden over sig for at udvide deres horisont og samle penge ind. Årets tema er ”forbindelser”. WAGGGS har udgivet et aktivitetshæfte med ideer til, hvordan I i gruppen kan reflektere over, hvilke forbindelser I har i jeres eget liv, der gør jer glade. For eksempel kan du skrive dig op i WAGGGS’ internationale pennevens-forum og få forbindelser til pigespejdere i hele verden. Du kan også tage et World Thinking Day 2016-mærke, hvis du gennemfører en aktivitet fra hver af de fire dele i hæftet.

Download aktivitetshæftet til Tænkedag.

 

 


Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, så klik her.
nh_top