Varighed 30-60 min

Forberedelsestid 30 min.

Udendørs

Formål med aktiviteten

At opleve, at snobrød kan laves på mange forskellige måder.

Materialer

Snobrødsdej.
Fyld til dejen f.eks. friske urter (som I selv finder i naturen), gulerødder, frugt/pastafarve, rosiner, marcipan, kanel, tranebær, spinat, rødbeder, soltørrede tomater, pølser.
Fyld til snobrødet, når det er bagt f.eks. skumfiduser, chokolade, syltetøj, skinke, ost, vingummibamser,

Sådan gør du

Urtesnobrød:
Bland friske urter i dejen. Det kan være ramsløg, løgkarse, mælkebøtter, skvalderkål, brændenælder. Brug kun urter du kender – hvis du er i tvivl, så lad være.
Farvede snobrød:
Bland frugt/pastafarve i dejen. Pastafarve giver MEGET farve og findes i et utal af kulører.
Det sunde snobrød:
Bland revne rødbeder/gulerødder/finthakket spinat/tranebær/ i dejen.
Kanelsnurrersnobrød:
Bland stykker af marcipan og lidt kanel i dejen.
Snobrød med fyld:
Når snobrødet er bagt puttes fyld i. Prøv at kombinere fyldet.

Filer