Delegeretmøde 2020

Her på siden kan du løbende finde mere info om Delegeretmødet – De grønne pigespejderes generalforsamling.

Covid-19

Vi skal alle kunne føles os trygge, når vi mødes til Delegeretmøde 2020. Derfor følger vi naturligvis retningslinjerne fra myndighederne. Læs mere om hvordan vi håndterer Corona-situationen her.

Tilmeldingen til Delegeretmødet 2020 er udskudt

Lørdag den 26. september valgte politiet at lukke KFUM-spejdernes landsmøde, grundet en ny tolkning af retningslinjerne omkring forsamlingsforbuddet med 500 deltagere.

Selvom der er god tid til vores delegeretmøde d. 28. – 29. november har vi alligevel valgt at udskyde åbningen af tilmeldingen til delegeretmøde indtil vi er blevet klogere på den nuværende situation, så vi ved hvad vi har at rette os efter.

Både DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd), Dansk industri, Horesta og kulturministeriet som vi høre ind under, arbejder på højtryk for at kunne melde nogle klare retningslinjer ud hurtigst muligt.
Vi følger selvfølgelig udviklingen nøje og deler viden og beslutninger, når det er relevant.

Følg med på Facebook

facebookbegivenheden bliver du klædt på til at deltage i Delegeretmødet 2020. Her får du mulighed for at lære kandidaterne til Hovedbestyrelsen at kende, du kan stille spørgsmål til planlægningsgruppen bag DM og holde dig  opdateret med det nyeste information.

Dokumenter til DM2020

pdf Stemmeopgørelse DM2020 VIS PDF
word Opstillingsliste DM2020 Download
word Bekræftelse på kandidatur til HB - DM2020 Download
word Skabelon for henstillinger og vedtægtsændringer - DM2020 Download

Opgavebeskrivelse til Hovedbestyrelsesmedlemmer

De nuværende medlemmer af Hovedbestyrelsen har formuleret en opgavebeskrivelse over de opgaver, du har som medlem af De grønne pigespejderes Hovedbestyrelse. Læs den, hvis du overvejer om du selv eller en du kender skal stille op til Hovedbestyrelsen.

Se opgavebeskrivelsen for HB (åbner pdf)

OBS: Fristen for at melde sig som kandidat til Hovedbestyrelsen er overskredet. Det er nu Hovedbestyrelsens ansvar at finde den sidste kandidat til opstillingslisten.