Invitation: Kom med til Kodningsaften

11. maj 2023 kl. 17:00 - 11. maj 2023 kl. 19:00 Copenhagen Data, Strandgade 56, 1401 København K 13-18 år

Programmering kan hurtigt virke uoverskueligt og kompliceret, men sandheden er, at alle kan lære det og få glæde af det i deres hverdag – også som pigespejder!

Det vil vi vise jer når, I sammen kommer og koder jeres helt eget værktøj til orienteringsløb. Værktøjet skal gøre det muligt for jer at finde den mest optimale rute fra post til post – helt automatisk og digitalt.

I ’learning by doing’-stil skal I sammen prøve jer frem med programmeringssproget Python, mens Copenhagen Data lærer fra sig og hjælper til. I vil blive guidet gennem aftenen af Emma Espersen, der er uddannet astrofysiker, er en haj til programmering og i øvrigt har en baggrund som grøn pigespejder. Arrangementet afholdes hos Copenhagen Data og vil vare cirka to timer.

PRAKTISK

  • Sted: Copenhagen Data, Strandgade 56 1401 København K
  • Målgruppe: 13-18 ÅR
  • Dato: 11. maj 2023
  • Tidspunkt: Klokken 17-19
  • Pladser:  20

Tilmeldingfristen er den 1. maj til kmr@pigespejder.dk

En forsmag på tech

De grønne pigespejdere samarbejder med Copenhagen Data om at styrke flere pigers muligheder for at udnytte og udvikle deres fulde potentiale. Alle roller er pigeroller – det gælder også inden for tech.

Kodningsaftenen vil give deltagerne en smagsprøve på, hvad det vil sige at arbejde hands-on med IT og programmering, og I vil blive klogere på, hvordan tech spiller en uundgåelig rolle i jeres egen hverdag.

De kvindelige rollemodeller fra Copenhagen Data vil gøre deres allerbedste for at give dig en inspirerende, lærerig og sjov aften!