Krydsfelt 2024

20. januar 2024 - 20. januar 2024 Diakonhøjskolen i Århus, Lyseng Alle 15H, 8270 Højbjerg 250.00
Krydsfelt 2024: en inspirationsdag for alle interesserede i børn, unge, tro og liv. Hvad kan du forvente?  På Krydsfelt kan du deltage i adskillige spændende workshops og samtaler, hvor vi …

Krydsfelt 2024: en inspirationsdag for alle interesserede i børn, unge, tro og liv.

Hvad kan du forvente? 

På Krydsfelt kan du deltage i adskillige spændende workshops og samtaler, hvor vi udforsker arbejdet med børn og unges tro og liv. Mød blandt andre Christian Hjortkær og Jakob Svendsen, der vil holde foredrag og workshops. Bliv bl.a. klogere på børns gudsbilleder eller bliv inspireret til sang, leg eller samtale med børn og unge. 

Krydsfelt er ikke bare en konference; det er et krydsfelt af ideer, erfaringer og gensidig inspiration på tværs af traditionelle grænser mellem ansatte og frivillige, der arbejder med børn og unges tro og liv.

Hvem er målgruppen? 

Denne konference er for alle frivillige og ansatte, der arbejder med aktiviteter relateret til tro og kristendom. Uanset din baggrund eller erfaring håber vi at Krydsfelt vil være en unik mulighed for at udvide dit netværk og lade dig inspirere af mangfoldigheden i vores fælles arbejde.

Dette mødested er arrangeret af forskellige folkekirkelige institutioner og stifter i samarbejde med forskellige folkekirkelige organisationer. 

Praktiske detaljer

Dato og tid: Lørdag d. 20. januar 2024

Pris: 250 kr. 

Tilmeldingsfrist: d. 5. januar 2024. 

Se programmet og tilmeld dig på vores hjemmeside www.krydsfelt-folkekirken.dk/tilmelding 

Lokation: Diakonhøjskolen i Århus, Lyseng Alle 15H, 8270 Højbjerg.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag med inspiration, læring og meningsfulde samtaler på Krydsfelt 2024!

 

Pris: 250.00 kr