NYS+: Den nye designguide: Lær at lave flotte og fangende invitationer, plakater og billeder

08. marts 2022 kl. 19:00 - 08. marts 2022 kl. 20:30 Online

NYS+ er en forlængelse af Nyborg Strand kursus 2021. NYS+ består af opfølgende webinarer til de forskellige bobler, hvor du kan bruge den erfaring, du har fået efter kurset. På webinaret forholder du dig til, hvordan du har arbejdet med emnet efter kurset, hvad du har tænkt over siden kurset og du får måske også lagt lidt mere viden ovenpå den viden, du fik på kurset.

Dette webinar er en opfølgning på boblen "Lær at bruge den nye designguide" ved Emilie Fog.

"De grønne pigespejdere får opdateret vores visuelle identitet. Der er nye farver og former inspireret af vores mærker og trekløveret. Med det nye look følger også mulighed for selv at lave billeder til sociale medier og invitationer mm. på den brugervenlige platform Canva. Kom med og lær vores nye designguide at kende. Du lærer også hvordan du nemt laver dine egne flotte invitationer, plakater og andre designs i Canva.

I boblen lærer du at bruge det online designværktøj, Canva, og du lærer, hvorfor og hvordan det skaber værdi for en forening som De grønne pigespejdere, at alle lokale grupper og nationalt bruger det samme design."

TILMELD DIG HER