NYS+: Hvordan lukker vi cirklen?

16. februar 2022 kl. 20:00 - 16. februar 2022 kl. 21:00 Online

NYS+ er en forlængelse af Nyborg Strand kursus 2021. NYS+ består af opfølgende webinarer til de forskellige bobler, hvor du kan bruge den erfaring, du har fået efter kurset. På webinaret forholder du dig til, hvordan du har arbejdet med emnet efter kurset, hvad du har tænkt over siden kurset og du får måske også lagt lidt mere viden ovenpå den viden, du fik på kurset.

Dette webinar er en opfølgning på boblen "Hvordan lukker vi cirklen?" ved Nadia Gullestrup Christensen og Adam Holst Hoffbeck, Ungeklimarådet.

"På verdensplan bruger vi langt flere naturressourcer end det er bæredygtigt og vi er bestemt ikke best-in-class i Danmark. Ifølge Global Footprint Network skulle vi bruge 4,3 jordkloder, hvis alle på jorden levede som i Danmark. Men hvordan går vi fra globale problemer til lokale løsninger?

Kom og lær, hvordan cirkulær økonomi kan være en løsning på ressourceproblemer. Forhold dig til globale og lokale problemer i en dilemmaleg, og vær med til at brainstorme på, hvordan en ændret adfærd kan være med til at lukke cirklen og skabe en cirkulær økonomi."

TILMELD DIG HER