NYS+: Spejd med pigerne: Skab god kontakt til SFO’en og få flere piger med i fællesskabet

09. marts 2022 kl. 19:00 - 09. marts 2022 kl. 20:30 Online

NYS+ er en forlængelse af Nyborg Strand kursus 2021. NYS+ består af opfølgende webinarer til de forskellige bobler, hvor du kan bruge den erfaring, du har fået efter kurset. På webinaret forholder du dig til, hvordan du har arbejdet med emnet efter kurset, hvad du har tænkt over siden kurset og du får måske også lagt lidt mere viden ovenpå den viden, du fik på kurset.

Dette webinar er en opfølgning på boblen "Spejd med pigerne: Skab god kontakt til SFO’en og få flere piger med i fællesskabet" ved Tenna Libak.

"I et helt nyt projekt samarbejder De grønne pigespejdere med pædagoger, SFO’er og Center for Børn og Natur om at udvikle og teste aktiviteter og metoder, der skal motivere endnu flere piger til at komme ud i naturen sammen med os. Vi kalder det Spejd med pigerne. 

På Spejd med pigernes boble, deler vi vores erfaringer og de allerførste forskningsresultater fra efterårets aktivitetsforløb i tre udvalgte SFO’er. Boblen er et tilbud til de grupper, der ønsker viden om og inspiration til selv at række ud i verden og bygge bro til en SFO og samtidig få tips og tricks til, hvad det egentlig er, der motiverer pigerne til at være mere aktive ude. Kom alene eller sammen med din gruppe og kom hjem med nye ideer og værktøjer."

TILMELD DIG HER