AFLYST Skovmandskursus

21. maj 2021 - 23. maj 2021 Nordsjælland 16 950.00

”Viden tynger ikke kroppen” siger et godt gammelt ordsprog, og Skovmandskurset henvender sig til den erfarne spejder som ønsker at lette kroppens byrde ved hjælp af viden.

Filosofien bag Skovmandskurset er, at man opfatter naturen omkring sig mere som et redskabsskur og en ressourcebank fremfor en kulisse.

Vi vil forøge viden og færdigheder hos den enkelte, men også lære i forvejen kendte færdigheder på en mere gennemtænkt måde.

På kurset vil vi give os i kast med brug af ildstål, valg af lejrplads, opsætning af tarp, naturen som krydderi, brug af kniv/økse/sav og skekniv, frembringe af overdådig menu på bål uden brug af køkkengrejer, fremstille redskaber af forhåndenværende midler, leave-no-trace og lederens formidling til spejdere.

Kurset foregår i skovbrynet, under bøgetræernes kroner, i grantræernes tykning og åbne enge uanset vejret. Målet er at løfte dine spejderfærdigheder og gøre dig til en bedre spejderleder.

Forudsætninger for deltagelse:
Du skal have erfaring med overnatning i det fri og være fyldt 16 år.

Bemærk:
Fjeldgruppen følger naturligvis myndighedernes og korpsenes anbefalinger vedrørende Corona. Skulle omstændighederne tvinge os til at aflyse kurset får man naturligvis hele kursusafgiften refunderet. Derudover gælder Fjeldgruppens afbudsregler.

Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk.
Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.

Kursusleder: Daniel Berthelsen, daniel164@gmail.com.​​​​​​​
Dato:  21.-23. maj 2021
Sted: Ganløse, Nordsjælland
Pris: 950 kr.
Tilmeldingsfrist: 1. maj 2021

Pris: 950.00 kr

TILMELD DIG HER