Træklatreinstruktørkursus Vest

20. august 2022 - 30. oktober 2022 Slottet, Fagerlien 44, Egum, 7000 Fredericia 18 6000.00
Vil I kunne tilbyde jeres spejdere fede og grænsebrydende klatreoplevelser i toppen af de højeste træer i skoven? Så er Fjeldgruppens populære Træklatreinstruktørkursus svaret!

OBS! – Hvis du er DDS’er, så husk at logge ind på Medlemsservice, inden du tilmelder dig kurset. Så vil din deltagelse på kurset fremgå af dit spejder-CV i Medlemsservice.
På kurset bliver du bliver trænet i de øvelser, man skal kunne til en træklatreinstruktør-eksamen. Det er en fordel, hvis du enten har klatret på væg eller i træer før. Kurset afvikles over 4 weekender med eksamen i den sidste weekend under ledelse af eksterne censorer fra Dansk Træklatreforening.

På kurset undervises i toprebsklatring, rappelling og 1. mandsklatring med sikkerhed som det gennemgående tema. Emner som: Udstyr, forsikringsforhold og alternative aktiviteter på klatrevæg vil også blive gennemgået. Undervisningen vil veksle mellem praktiske øvelser og teori. På kurset er der løbende bedømmelse af kursisterne.

Du skal være fyldt 18 år. Klatreerfaring er ikke nødvendig, men en fordel. Det anbefales også at have gennemgået et 8-timers førstehjælpskursus.
Kursusteamet har valgt at afvikle kurset over 4 weekender, så kursisterne opnår mere rutine og dermed væsentligt bedre forudsætninger for at bestå eksamen.

Datoer: 20.-21. august, 10.-11. september, 8.-9. oktober og 29.-30. oktober (Eksamensweekend).

Under kurset bliver der foruden de eksamensrelaterede emner også undervist i fede klatreaktiviteter for børn og unge, som man kan anvende i sit spejderarbejde.

OBS: Egen træning og andet hjemmearbejde mellem de 4 kursusweekender vil være påkrævet.

Mere information om kurset kan findes på Fjeldgruppens hjemmeside på www.fjeldgruppen.dk

 

Bemærk:
Fjeldgruppen følger naturligvis myndighedernes og korpsenes anbefalinger vedrørende Corona. Skulle omstændighederne tvinge os til at aflyse kurset får man naturligvis hele kursusafgiften refunderet. Derudover gælder Fjeldgruppens afbudsregler

Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk.
Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.

Pris: 6000.00 kr

TILMELD DIG HER