World Scout Moot 2021

19. juli 2021 - 29. juli 2021

Er du eventyrlysten, klar til nye bekendtskaber og dit livs oplevelse?

Tilmeldingen til den 16. World Scout Moot i Irland, juni 2021 er åbnet, og du har nu muligheden for at tilmelde dig den ultimative spejderoplevelse for unge mellem 18 og 25 fra hele verden!

Moot i Irland afholdes fra mandag d. 19. juli 2021 til torsdag d. 29. juli 2021. På Moot kan du deltage som enten deltager eller IST. Vil du være deltager skal du ved afrejse være fyldt 18 og må ikke være fyldt 26. Er du fyldt 26, men vil alligevel gerne afsted på dit livs spejderoplevelse, med andre unge fra hele verden, kan du søge om at blive International Service Team (IST). Vil du være IST, skal du være fyldt 26 inden afrejse. Som IST’er deltager du som jobber og arbejder under hele Moot for at skabe de mest ideelle rammer for deltagerne på Moot.

På Moot vil du som deltager blive placeret i en international patrulje bestående af 10 personer, det er sammen i patruljerne man deltager i aktiviteterne under Moot. En stamme (Tribe) er bestående af 4 patruljer og vil bo, samt lave mad sammen. Stammen vil blive tilknyttet en IST vejleder hvis rolle er at støtte deltagerne i at få et godt samarbejde i patruljen og stammen såvel som den enkelte deltagers personlige udvikling.

Gør dig klar til den 16th World Scout Moot i Irland 2021, så vi kan vise verden hvad vi kan udrette sammen.

Temaet for denne Moot er hvad Irerne kalder Le Chéile (leh kay-la) som betyder ’sammen’. Irland har et gammelt Irsk ordsprog der siger: ”Ní neart go cur le chéile” hvilket oversættes til ”Der er ingen styrke uden sammenhold”. Moot skaber rammerne for at bringe tusindvis af spejdere sammen, for at dele kulture, lære af hinanden og få nye egenskaber, i nye venners selvskab. Programmet for Moot er bygget op om samarbejde, hvilket gør det muligt at inkludere, lære nyt og tage på eventyr i de smukke landskaber.

Sammen vil vores aftryk på verdenen være større, og derfor er spejder en af de organisationer der har mulighed for at gøre en forskel. Målet for denne Moot er at få spejdere verden over til at arbejde sammen om, at forbedre verden og de lokalmiljøer vi lever i verden over.

Vil du være en af de 6000 deltager på Moot? Som sommeren 2021 skal tilbringe 10 dage i de fantastiske landskaber i Irland. Så invitere det danske kontingent dig hermed til en ufoglemmelig international spejderoplevelse, som du sent vil glemme.

Læs meget mere om Moot på: https://www.worldscoutMoot.ie/