Frederiksberg

Hvorfor blive pigespejder?

At melde din datter ind hos De grønne pigespejdere er en af de bedste gaver du kan give hende. Hos os arbejder vi hver uge på at hver enkelt pige både skal hygge sig og have et sjovt, men samtidig også skal lære at samarbejde med andre, skal prøve sine egne grænser af og skal føle at hun er perfekt som hun er.

Vi har ingen venteliste, og din datter har mulighed for at deltage i 5 møder, før hun beslutter, om hun vil være medlem. Der er altså ingen grund til at melde hende ind, før hun har været med til et par møder.

De grønne pigespejdere er kun for piger og kvinder, hvilket giver et unikt rum at udvikle sig i. Her er der ikke nogen drenge der hugger brænde for os, vi bærer selv de tunge ting og vi tænder selv bålet. Vi viser pigerne at de sagtens kan selv, men også at det er helt ok at bede om hjælp.

Aldersgrupper

Frederiksberg gruppe har følgende enheder:

  • Spireflokken Cassiopeia er for vores yngste medlemmer, der er 0. – 2. klasse.
  • I Grønsmutteflokken kan du være med fra 2. – 4. klasse.  Vores grønsmutteflok hedder Stjerneflokken.
  • Troppen er for alle, der går i 4. – 7. klasse. I troppen arbejder vi i patruljer, som hver har deres egne ledere og eget program. Under troppen kan du læse mere om patruljerne, vores ledere og hvad vi laver af forskellige ting.
  • Går du i 9. klasse kan du være med i en senior patrulje. Ofte har vi kun én senior patrulje, og somme tider er de med som hjælpende hænder for de yngre aldersgrupper. Informationerne til seniorerne kan findes under seniorerne.

Hvor og hvornår mødes vi?

Vi har møde hver uge om torsdagen i Flintholm Kirke på Frederiksberg. Spirerne har møde fra kl. 18:00-19:30, og smutterne, troppen og seniorerne har møde fra kl. 18:00-20:00.

Hvordan melder jeg mig/min datter ind?

Før du bliver meldt ind, kan din datter komme og besøge os til et møde. Faktisk giver vi jer hele 5 møder til at overveje om hun vil meldes ind. Hvis din datter herefter konkluderer at pigespejderi er det fedeste, kan du melde hende ind ved at klikke på den orange knap øverst til højre på siden. Her vil du blive ført ind til vores online indmeldelse.

Hvad koster det?

For at være pigespejder skal man betale kontingent hver 4. måned (januar, maj og september). Disse penge går til materialer mm. til vores ugentlige møder, korpsafgifter og regionsafgifter.
Læs mere om kontingentet her

Hvordan med uniform?

Den officielle pigespejder uniform består af en grøn skjorte og et ternet tørklæde. Derudover har vi bl.a. et bælte og en sangbog, men også andre logo-varer.
Læs mere om uniformen her

Frederiksberg t-shirten

I Frederiksberg gruppe har vi lavet vores egen t-shirt som kun er for medlemmer og som må bæres som uniform. Den er fin til nye pigespejdere da den ikke koster lige så meget som en uniform gør.
Læs mere om vores t-shirt her