Frederiksberg

Troppens program

OBS: Alle møder indtil sommerferien vil foregå fra kl. 18:00-19:30!

April

08.

Kløvere + Falke: Vi starter på mærket Lejrliv og så snupper vi også lidt samarbejdslege så vi kan huske hvem hinanden er. Vi mødes ved den store græsplæne.

Humlebier: Mødes ved flagstangen i Lindevang park. Tag tøj på til at være udendørs.

Guldfisk: Vi snakker om hvad der er sket siden sidst, samt hvad der skal ske på de næste møder. Vi mødes ved flagstangen ved kirken. Tag tøj på til at være ude.

15.  

Kløvere + Falke: Vi fortsætter på Lejrliv og skal ud og gå efter kort og kompas. Hvis du har en mobil med Google Maps på, så må du gerne tage den med til mødet. Vi mødes ved den store græsplæne.

Humlebier: Vi er i Lindevang park. Max 195 Kom og se, hvad dét, går ud på.

Guldfisk: Vi starter op på mærket ”vi er spejderveninder”. Vi mødes ved flagstangen.

22.

Kløvere + Falke: Vi fortsætter på Lejrliv og skal lave bål på forskellige måder. Medbring tøj der må lugte af bål. Vi mødes ved den store græsplæne.

Humlebier: Vi er Lindevang park. “Hop og Spring”

Guldfisk: Vi fortsætter på ”vi er spejderveninder”. Vi mødes ved flagstangen.

29.

Kløvere + Falke: Vi afslutter mærket Lejrliv hvor vi skal bygge med rafter. Medbring tøj der må blive beskidt og evt. handsker. OBS: Vi mødes på Baggrunden Mørk Hansens Vej 26, 2000 Frederiksberg. Vi beder forældre om at aflevere og hente UDENFOR lågen så vi ikke overskrider forsamlingsforbuddet.

Humlebier: Vi er i Lindevang park og laver vores egen is. Medbring: en ske, en 2 liters frysepose, en 4 liters frysepose, et stykke hvidt papir og din kuglepen.

Guldfisk: Vi fortsætter på ”vi er spejderveninder”. Vi mødes ved flagstangen.

Maj

6.

Kløvere + Falke: Vi starter på mærket Skovtrolde og i dag skal vi lege skovhuggere. Vi mødes på den store græsplæne.

Humlebierne: Vi er i skolegården ved Lindevang skole og laver frøbomber. Tag en æggebakke med, hvis du har en. Desuden en kop, hvis du vil have lidt varmt at drikke. Papir og kuglepen er altid i med 🙂

Guldfisk: Vi fortsætter på ”vi er spejderveninder”. Vi mødes ved flagstangen. Tag tøj på der må lugte af bål.

13. Humlebierne  er på dagstur ud i det blå. Info sendes ud på mail.

20.

Kløvere + Falke: Vi tager trin 2 af Skovtrolde mærket. Vi mødes i Grøndalsparken ved indgangen på Jernbane Allé.

Humlebier: Vi mødes i skolegården ved Lindevangsskolen. Tag tøj på, som du kan bevæge dig i. Husk en drikkedunk, da vi ikke tager the og kakao med.

Guldfisk: Vi afslutter ”vi er spejderveninder”. Info om mødet kommer senere.

27. 

Kløvere + Falke: Vi tager trin 3 af Skovtrolde mærket hvor vi skal ud og lave skov-fitness. Medbring tøj til at være aktiv i og en flaske vand. Vi mødes i Søndermarken ved Cisternerne. OBS: ÆNDRET MØDETID 18:15-19:45! 

Humlebier: Vi mødes ved flagstangen ved kirken. Tag en tom flaske med, der kan lukkes. Vi skal lave mad over bål.

Guldfisk: Vi skal ud og lave natur-graffiti og øve os på at fotografere. Tag gerne et kamera med hvis I har. Vi mødes ved flagstangen.

Juni

3.  

Kløvere + Falke: Vi tager trin 4 af Skovtrolde mærket og vi skal snitte. Derfor må I meget gerne medbringe jeres egen dolk hvis I har – vi har til alle der ikke har selv. Vi mødes ved bålpladsen der ligger nede af den lille sti bagved skuret. Medbring tøj der må lugte af bål.

Humlebier mødes på baggrunden. Vi skal lave dessert over bål

Guldfisk: Vi laver en maskot til patruljen. Medbring gerne materialer til at bygge med (f.eks. paprør, konservesdåser, stofrester, avispapir). Vi mødes ved flagstangen.

10.

Kløvere + Falke: Vi tager udfordringen til Skovtrolde mærket og tester alt det vi har lært de sidste par uger. Vi mødes ved den store græsplæne.

Humlebier mødes på pladsen overfor Frb. Slot i Søndermarken kl. 17.45. Husk drikkedunk og gode sko.

Guldfisk: Overraskelse. Vi mødes ved flagstangen.

17. Sommerafslutning. Vi håber, at hele gruppen kan være sammen.

RIGTIG GOD SOMMER – VI STARTER OP D. 19. AUGUST

24. – 31. juli

Vi skal på sommerlejr og vi skal til Næsbycentret. Det ligger i Glumsø på Sydsjælland og flere af lederne har været der før. Det er et enormt fedt sted med en masse sjove aktiviteter og mulighed for at møde andre spejdere fra hele landet.

Tilmeldingen åbner senere i foråret og info sendes ud på mail.