Hvem er vi

Region Furesø strækker sig over den nordlige del af Sjælland og har over 400 medlemmer. En liste over alle grupper i regionen kan findes under menupunktet til venstre. Under fanen Kommende Arrangementer vil du kunne finde gruppernes fælles regionsarrangementer samt regionens egne arrangementer. Har I flere arrangementer, kurser el. lign., som I vil dele med andre i regionen, lægger vi dem gerne op på hjemmesiden.

Se mere om personerne bag Region Furesø under fanen Regionsledelsen.

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.