Gruppeweekend

02. oktober 2021 kl. 10:00:00 - 03. oktober 2021 kl. 15:00:00 Hedensted, Kirkegade 16, 8722 Hedensted 50.00

Så er det endeligt igen blevet tid til en af vores hyggelige gruppeweekender. Denne gang skal vi besøge og overnatte ved Daneborg i Juelsminde. Så pak tasken og glæd jer til en weekend fyldt med sjov og spas. 


Weekenden begynder lørdag d. 2/10 kl.10 ved Daneborg, Gludvej 4A, 7130 Juelsminde og slutter igen søndag d. 3/10 kl.15 på samme sted. Her vil vi gerne invitere forældre og søskende til hygge søndag fra kl. 13:30. 


Pigerne skal overnatte inden for på Daneborg. MEN selvom vi skal sove inde, så er det stadig meget vigtigt at alle piger har godt med varmt tøj med, da hovedparten af alle aktiviteter foregår udenfor. 


Pris for deltagelse er 50 kr. pr. pige. Men udover det håber vi, at et par friske forældre vil spæde til med nogle boller og kager. 


Det drejer sig om: 

- 1 kage til lørdag 

- 1 hold boller til lørdag morgen 

- 2 kager og 1 hold boller til forældre hygge søndag 


Vi håber også, at et par forældre vil tilbyde hjælp til rengøring af hytten. 


Betalingen sker sammen med tilmeldingen via https://pigespejder.dk/hedensted/kalender/ senest torsdag d. 23 september. 


Vi glæder os til en hyggelig weekend med jer. 


De største spejderhilsner 

Lederne hos De grønne pigespejdere i Hedensted 


Pakkeliste: - Sovepose og lagen - Varmt tøj (Gerne en tyk trøje eller skiundertøj) - Rent tøj til dagen efter. - Nattøj - Undertøj - Varmt overtøj – passende til vejret - Gode gå sko - Uniform med sangbog og tørklæde - Bålkappe og bålpude (hvis dette haves) - Lommelygte - Toilettaske - Drikkedunk 

Pris: 50.00 kr

TILMELD DIG HER