Spejdernes Lejr 2022

23. juli 2022 kl. 00:00:00 - 30. juli 2022 kl. 21:29:50 Hedensted, Kirkegade 16, 8722 Hedensted 750.00

Til sommer går troppens spejderlejr til Roskilde, nærmere betegnet Hedeland naturpark. Her afholdes Spejdernes Lejr 2022.

Spejdernes Lejr er en stor fælles spejderlejr for Danmarks fem spejderkorps med ca. 40.000 deltagere.

Lejrens tema og vision er: Fælles om fremtiden.

Lejren er fra den d. 23. juli til d. 30. juli 2022.

Spejdernes lejr er en helt unik spejderoplevelse og en sjælden begivenhed, idet Spejdernes lejr afholdes hvert femte år. Hvis du skal med på en uforglemmelig spejderlejr – og det skal du da ;-) ! – så er det nu, at du skal tilmelde dig.

De grønne pigespejdere i Hedensted håber, at mange piger har lyst og mulighed for at deltage. Gruppebestyrelsen har bl.a. derfor besluttet at give et tilskud til den enkelte deltager. Det skal også ses i lyset af, at kontingent for medlemskab har været fastholdt i perioder med coronanedlukning.

Den originale lejrpris er 2.250 kr. pr. deltager. Men gruppens tilskud betyder, at din pris bliver 750 kr. for hele ugen og inkl. transport.

Tilmelding skal ske via hjemmesiden senest d. 31. marts. Tilmeldingen er bindende. Det betyder også, at der ikke være mulighed for at få de 750 kr. retur, hvis man skulle blive forhindret i deltagelse.

Har du ikke mulighed for at deltage på hele lejren, men gerne vil med nogle af dagene er dagsprisen 200 kr. ekskl. transport (ud- eller hjemrejse med gruppen vil dog inkluderet). Kontakt Rikke på tlf. 42 29 03 23 for denne mulighed.   

Du og dine forældre kan selv læse mere om, hvor stor en spejderoplevelse der venter os på Hedeland sommeren 2022 på lejrens hjemmeside: www.spejderneslejr.dk.

Lejren er ikke udelukkende for spejdere – så hvis jeres familier/forældre også gerne vil opleve spejdernes lejr er det muligt på forskellig vis:

·      Lejrtanter/onkler som er afsted med vores gruppe til at hjælpe med de praktiske ting i løbet af dagene. Det kan være madlavning, følge pigerne til/fra aktiviteter og eventuelle opgaver fra lejrens side.

·      Der er på lejren brug for frivillige til diverse opgaver. Det vil være muligt at bo i en særskilt lejr eller sammen med os på vores lejrplads. www.spejderneslejr.dk/da/lejrfrivillig

·      Bo i gæstelejr, med telt, campingvogn, camp-let og autocamper og bare være på ferie i lejrland: www.spejderneslejr.dk/da/foraelder

·      Vi har brug for en eller to med en motorsav, der vil have lyst til at komme og hjælpe. Vores brænde er nemlig i rafter á 3 meter. Da der er mange fede aktiviteter, vi gerne vil tage del i – vil vi gerne undgå flere timers daglig brændesavning.  

Hvis det er noget du/I har lyst til, så giv lyd til Rikke på tlf. 42 29 03 23, så finder ud af det sammen. Ved evt. spørgsmål tager I ligeledes fat i Rikke.

Spejderhilsen Lederne

Pris: 750.00 kr

TILMELD DIG HER