Herning

Spilopspejd (3-5 år)

Spilopspejd er midlertidig på pause, grundet mangel på piger. Vi håber på at kunne starte op igen til Foråret 2023.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores gruppeleder Ulla på tlf. 24469095 eller Mail: ullaboge@hotmail.com

Spilopspejd er en fritids- og spejderaktivitet i naturen for yngre piger, samt evt. mindre søskende og deres forældre eller en voksen, de kender – det kan være bedsteforældre, den gode voksenven eller bonusforældre.

Til Spilopspejd oplever små piger, at de får plads til at tumle, lege og mærke naturen. Børn er velkomne fra de ligger i barnevogn. Bedsteforældre mv. er velkomne til at kigge forbi, men er ikke en del af medlemskabet. Det er vigtigt for os at vi kommer hinanden ved, lære nye mennesker at kende, udfordrer os selv, samtidig med at hyggen er i højsæde.

Aktiviteter

Vi tilstræber at lave mange forskellige aktiviteter, både inde og ude. Aktiviteter er klassiske spejderaktiviteter, som mad over bål og kanoture, men vi kan også være kreative både med perler og hammer.

Derudover vil i børnene modtage indbydelser til de aktiviteter der foregår hos De grønne pigespejdere i Herning, dette gælder både lejre, aktivitetsdage og børne-og ungdomsgudstjenester. Vi håber at I som medlemmer af vores Spilopspejd vil deltage i disse gruppearrangementer.

Hvornår?

Spilopspejd foregår første lørdag hver måned, undtaget i juli og august.

Godt at vide

Vi har mikroovn til opvarmning af flasker og puslebord til de mindste.

Forsikring

Pigen, der er meldt ind, er dækket af De grønne pigespejderes ulykkesforsikring. De voksne skal derimod selv sørge for ulykkesforsikring. Med en undtagelse, hvis de voksne kommer til skade, imens de udfører et ”job” for os. I det tilfælde er de dækket af vores arbejdsskadeforsikring. Det kan for eksempel være, hvis den voksne på skadestidspunktet står med ansvaret for en aktivitet. Deltager de ”bare” som forældre, er de ikke dækket.

Økonomi

Det koster 400 kr. halvårligt pr.pige. Derudover kan komme en mindre betaling til f.eks. lejre.

Da vi er et pigespejderkorps er det kun pigerne som der skal meldes ind og betales for.Her holder Spilopspejd til

Bålhytten ved Hedeagerkirken, Gl Kirkevej 33, 7400 Herning

Lene Siggaard, Spilopspejdleder og Flokleder