Aktivitetsansvarlige til 100-års festen

Opgave

Projektgruppen bag 10-års jubilæet søger flere personer til at udvikle, planlægge og gennemfører aktiviteter for pigespejdere i alle aldre til jubilæumsfesten den 4. maj 2019 i Aarhus.
Vi søger 1-2 personer til at være aktivitetsansvarlige, som vil være tovholdere for aktiviteterne og stå i spidsen for afholdelsen på selve dagen.

Varighed

Arbejdet begynder nu og fortsætter frem til kulminationen på jubilæumsfesten den 4. maj i Aarhus. I løbet af den tid skal du regne med at deltage i 3-6 fysiske møder, og et månedligt skypemøde. Derimellem er der selvstændigt arbejde og opfølgning på opgaverne.

Antal personer vi søger

10-12 personer til at indgå i arbejdsgruppen og 1-2 personer til at være aktivitetsansvarlige.

Hvad forventer vi af dig

Vi leder efter personer, der kan tænke stort og innovativt, når det kommer til aktiviteter for pigespejdere. Du skal kunne arbejde selvstædigt og ikke være bange for at gribe knoglen og tage kontakt til eksterne samarbejdspartnere.
Som de overordnede aktivitetsansvarlige søger vi, udover ovenstående, en eller to personer der kan overblik og holde tråd i alle aktiviteter. På selve dagen den 4. maj, skal du kunne håndtere diverse praktiske situationer, der måtte opstå.

Kompetencer du får

Du får mulighed for at være en del af korpsets største begivenhed i 2019. Du får hands on-erfaring med at samarbejde med eksterne aktører. Du får trænet dine planlægningskompetencer og du får solid erfaring med at samarbejde i en projektgruppe.

Arbejdsform

Du kommer til at deltage i fysiske møder forskellige steder i landet, men vi holder også møder på Skype. Indimellem møder er der behov for at ud arbejder selvstændigt.

Kontaktperson

Ane Thatt Jensen, tlf 30292670

Ansøgningsfrist

19/10/2018