Fremtidens aktiviteter hos Pigespejderne

Opgave

Det er nu tid til at tænke nye tanker for De grønne pigespejderes aktivitetsmateriale og sammensætte en arbejdsgruppe, der kan skabe et fundament for fremtidens aktiviteter.
Hovedbestyrelsen ønsker, at arbejdsgruppen skal sætte retning for De grønne pigespejderes aktivitetsmateriale og formulere rammerne for den fremtidige udvikling af aktiviteter. Vi forestiller os, at I skal udforme et grundlag/manifest for aktivitetsmaterialet.

Jeres arbejde skal fungere som et udgangspunkt, som andre pigespejdere senere kan bruge til at udvikle, vedligeholde og opdatere aktivitetsmaterialet.

De personer vi søger til arbejdsgruppen skal altså ikke udvikle aktivitetsmateriale selv.

Det er vores tanke, at arbejdsgruppen skal arbejde med udgangspunkt i nedenstående. Men vi vil meget gerne have andre ideer og forslag, så lad dig endelig ikke begrænse, hvis du har nogle helt andre tanker!

- Hvad skal der til for at noget er en pigespejderaktivitet? Er der en særlig pigespejderpædagogik?

- Hvordan er vores aktiviteter anderledes end i de andre korps?

- Hvordan vi kan sikre et nutidigt og attraktivt tilbud af aktivitetetsmateriale som løbende bliver opdateret og vedligeholdt med udgangspunkt i de menneskelige ressourcer vi har.

- Hvordan kan vi inddrage De grønne pigespejderes friluftsprofil i aktivitetsmaterialet?

Har du en helt perfekt makker, så meld jer sammen til at skabe rammerne for De grønne pigespejderes aktivitetsmateriale.

Varighed

6-9 måneder

Antal personer vi søger

3-4

Hvad forventer vi af dig

Du har lyst til at være med i arbejdsgruppen i de 6-9 måneder vi forventer arbejdet tager. Vi forestiller os 6-9 møder i alt.

Kompetencer du får

Planlægning
Konceptudvikling
Samarbejde
Nytænkning

Arbejdsform

Kontaktperson

Pernille S. Poulsen, tlf 51921987

Ansøgningsfrist

01/07/2020