INGRID – camp og kunst – vi søger frivillige til vores crew

Opgave

I uge 27 vil De grønne pigespejdere sammen med Naturrum Skovsnogen give 100 piger mulighed for at være med på en lejr, som aldrig er set før. Her skal pigerne sammen med kunstnere skabe og give deres bud på en anderledes lejr – måske fremtidens lejr. Elsker du naturen, lejrstemning, og har du lyst til at være med til at give pigerne den bedste lejr – så er det måske dig vi leder efter.

Dine opgaver
Din primær opgave er at understøtte lejrledelsen samt at få lejren afviklet i henhold til planen. Det betyder at du i løbet af lejren vil komme til at varetage en masse forskelligartede opgaver såsom:
- Madlavning og oprydning
- Have natvagter
- Agere ”patruljeleder” og have ansvar for pigerne
- Sørge for orden og skabe tryghed
- Bistå pigerne med diverse spejderaktiviteter
- Bistå pigerne under kunstworkshops
- Være med til at pille lejren ned
- Andre ad hoc opgaver

Du vil ikke være alene om opgaverne, ud over at vi søger 20 frivillige pigespejdere, har vores lejr også en lejrledelse bestående af to lejrledere. De to lejrledere kan du altid gå til. Derudover vil der være 20 andre lokale frivillige som også vil være med når lejren åbner dørene søndag den 30. juni 2019.

Vi går meget op i, at både vores deltagere, og vores frivillige har det godt. Efter lejren vil der blive afholdt en fest for alle frivillige som tak for den gode indsats.

Varighed

Som frivillig på lejren skal du kunne afsætte 6 hele dage, fra søndag den 30. juni til og med lørdag den 6. juli 2019.

Antal personer vi søger

Vi søger i alt 20 frivillige pigespejdere til vores lejr

Hvad forventer vi af dig

Du skal minimum være 18 år for at være frivillig på lejren. Du nyder at være udenfor og være sammen med børn i alderen 13-20 år. Du er ansvarsfuld, tillidsvækkende og har let ved at skabe relationer. Du er en udadvendt pigespejder, som både kan sætte dig i respekt, men samtidig også være tryghedsperson overfor pigerne. Det vil være en fordel, hvis du har et førstehjælpskursus.

Kompetencer du får

Du får mulighed for at være med til den eneste begivenhed i vores 100 års jubilæum som er rettet ud af til. Vi giver nemlig mulighed for at piger som ikke i forvejen er spejder, kan deltage og være med på lejren, Du kommer således til at være frontfigur for De grønne pigespejdere og rollemodel. Du får trænet dine evner i at lære fra dig af dine spejderfærdigheder - generelt. Få genopfrisket gamle spejdertraditioner, men samtidig blive udfordret på den traditionelle tænkemåde og opbygning af en spejderlejr.

Arbejdsform

Kontaktperson

Romy Andersen, tlf 23341957

Ansøgningsfrist

17/03/2019