Lejrchef assistent Øst til Spire-Smuttelandsselslejr 2020

Opgave

Lejrchefen for den kommende øst-lejr, søger en sej kvinde, der har lyst til at påtage sig jobbet som lejrchef assistent. Går du med en drøm i maven om at prøve at være lejrchef eller tovholder for en stor lejr i Pigespejderland? Så læs videre her…

Lejrchef-assistentrollen er tiltænkt dig som ikke tør tage det store skridt med det fulde ansvar eller som trives i en understøttende rolle i forhold til den kommende lejrchef.

ØST lejren arbejder på en model med to lejrchefassistenter, der hver får egne ansvarsområder, samt en lejrchef, der har det overordnede ansvar. Det er derfor vigtigt at du kan se dig selv i et team, hvor vi støtter op om hinanden, hjælper og griber boldene. Et tæt samarbejde de tre imellem er meget vigtig for at modellen skal virke.
Vi søger en som kan indgå i et team, der bakker op om hinanden, hjælper hinanden, kan regne med hinanden og er fortrolige hvor opgaven påkræver det. Det er en fordel at man er naturligt tilknyttet øst lejren geografisk.

Rollen som lejrchefassistent er tidskrævende at påstå andet ville være at lyve.

Varighed

Fra nu til efter lejren i sommeren 2020.

Antal personer vi søger

1 person

Hvad forventer vi af dig

Deltagelse i lejren (uge 27, 2020)
Selvom vi skal arbejde MEGET tæt sammen, er det stadig vigtigt at du kommer selvstændigt i hus med egne opgaver.
Det er vigtigt for lejrchefen at du ikke lades i stikken, derfor er det også vigtigt at vi alle informerer hinanden løbende om arbejdet. Stort som småt, godt som skidt.

Du kan forvente dig af os , at vi støtter op om dig og dit arbejde. At der afholdes arbejdesmøder og telefonmøder. Vi er super engangerede.

Kompetencer du får

- Du får mulighed for at danne egne underteams.
- Arbejdet med lejren giver mulighed for at udvide dit netværk, styrke dit CV og afprøve nye opgaver eller
påtage sig en velkendt rolle i mindre omfang.

Arbejdsform

Kontaktperson

Bettina Pedersen , tlf 28 57 69 46

Ansøgningsfrist

01/10/2019