Repræsentant for De grønne pigespejdere i Det med Gud

Opgave

Samfundsengagement søger en frivillig, som vil repræsentere De grønne pigespejdere hos én af vores eksterne samarbejdspartnere. Målet med repræsentantskabet er at opretholde det gode samarbejde med vores eksterne partnere. Vi ønsker at vise, at De grønne pigespejdere er en attraktiv og vigtig samarbejdspartner, når det angår forkyndelse i børne- og ungdomsorganisationer.
Det med Gud er en hjemmeside, som hjælper ledere og frivillige med forkyndelse i det daglige arbejde i kristen organisationer. På hjemmesiden kan man blandt andet søge inspiration til andagter, viden om bibelen og kirkeåret mv.

Hvis du melder dig som vores repræsentant, vil du blive en del af en arbejdsgruppe, som skal arbejde med detmedgud.dk frem mod relanceringen af hjemmesiden i sensommeren 2019. Arbejdsgruppen har til formål at give udtryk for ønsker til brugervenligheden og indholdet samt at sortere og bedre det materiale, som allerede eksisterer på andagtsportalen. Desuden forventes det, at man vil være med til at udvikle nye andagter, som senere skal udgives på hjemmesiden.

Arbejdsgruppen vil som udgangspunkt arbejde til fysiske møder, som undervejs suppleres med netbaserede møder fx på Skype. Mellem møderne kan der opstå andagtsrelaterede opgaver. En styregruppe vil ligge retningen for det overordene arbejde, og de vil desuden give feedback på de idéer, som arbejdsgruppen løbende beskæftiger sig med.

Varighed

Arbejdsgruppen har opgaver frem mod relanceringen af detmedgud.dk, som finder sted i sensommeren 2019. Vi håber dog, at du efterfølgende kunne have mod på at bidrage til Det med Gud på anden vis.

Antal personer vi søger

1

Hvad forventer vi af dig

Det forventes, at du har erfaring med at afholde og lave andagter i en kirkelig børne- og ungeorganisation. Det er desuden en fordel, hvis du allerede har kendskab til hjemmesiden. Vi leder efter en repræsentant som har gåpåmod og lyst til at hjælpe tusindvis af frivillige med en ny, brugervenlig andagtsportal.

Der er intet krav om erfaring indenfor IT-området.

Kompetencer du får

Du får mulighed for at arbejde med frivillige fra andre kirkelige børne- og ungdomsorganisationer, og du vil derfor også få indblik i, hvordan de arbejder med forkyndelse.
Udviklingen af nye andagter giver dig muligheden for at slå dig løs, tænke ud af boksen og finde nye spændende måder, hvorpå vi kan arbejde med forkyndelse i spejderarbejdet.

Arbejdsform

Kontaktperson

Emma Elgaard Larsen, tlf 27245835

Ansøgningsfrist

28/04/2019