Repræsentant til Kvinderådet

Opgave

De grønne pigespejdere leder efter én pigespejder, der har lyst til at repræsentere De grønne pigespejdere i Kvinderådet. Du vil blive en del af en repræsentantgruppe på tre individer, der sammen eller på skift tager del i Kvinderådets aktiviteter.

Det er en opgave, hvor du får mulighed for at møde mange andre organisationer, der på forskellig vis arbejder med at styrke piger og kvinder.

I Kvinderådet står De grønne pigespejdere særligt for at bringe piger og unge kvinders perspektiver i fokus, og der er derfor gode muligheder for at fremhæve og arbejde med alt det, pigespejderne er bedst til, i samspil med andre organisationer.

Varighed

At repræsentere De grønne pigespejdere hos én af vores samarbejdspartnere har ingen udløbsdato. Du bestemmer derfor selv, hvornår du ikke ønsker at bidrage til arbejdet længere. Vi håber dog, at du finder arbejdet så spændende, at du har lyst til at være med over en længere periode.

Antal personer vi søger

1

Hvad forventer vi af dig

Vi forventer, at du er interesseret og nysgerrig på piger og kvinders udvikling og ligestilling, og at du som minimum har lyst til at lære mere. Kvinderådet holder hvert år en generalforsamling, et repræsentantskabsmøde og en nytårskur, hvor du som repræsentant vil deltage. Derudover afholder Kvinderådet nogle gange temamøder og TalkTown – en årligt tilbagevendende debatfestival, hvor du som pigespejdernes repræsentant også kan engagere dig. I Kvinderådet er De grønne pigespejderes prioriteter lige nu: 1. At arbejdet for at sikre ligestilling mellem kønnene - også blandt de yngre generationer 2. At synliggøre hvordan pigespejderne går forrest og dele vores best practices med at udvikle piger og kvinder Langt de fleste aktiviteter i Kvinderådet foregår på hverdagsaftener i København, hvorfor du med fordel kan bo på Sjælland.

Kompetencer du får

At repræsentere De grønne pigespejdere i Kvinderådet er en oplagt mulighed for at fordybe sig i tre pigespejderværdier, som beskæftiger sig med udvikling af piger og kvinder, de rummelige og forpligtende fællesskaber og pigers frirum. Det er alle dagsordener, som vores medlemskab i Kvinderådet taler ind i. Du vil få mulighed for at få indflydelse og sætte aftryk i organisationer, der rækker ud over De grønne pigespejdere, og være med til at varetage pigespejdernes interesser i eksterne fora. Du vil derigennem bl.a. opnå kompetencer inden for formidling og opleve andre organisationsformer. At varetage et repræsentantskab er ligeledes en perfekt måde at udbrede dit netværk på og søge inspiration hos andre organisationer.

Arbejdsform

Kontaktperson

Emma Elgaard Larsen, tlf 27245835

Ansøgningsfrist

11. juni 2023