Repræsentanter for De grønne pigespejdere i Friluftsrådet, UNICEF og Kvinderådet

Opgave

Samfundsengagement søger tre uniformere kvinder, som vil være med til at repræsentere De grønne pigespejdere hos vores eksterne samarbejdspartnere. Netop nu søger vi repræsentanter til henholdsvis Friluftsrådet, UNICEF og Kvinderådet. Målet med repræsentantskaberne er at opretholde det gode samarbejde med vores eksterne partnere. Vi ønsker at vise, at De grønne pigespejdere er en vigtig samarbejdspartner når det angår friluftsliv og børn og kvinders vilkår i Danmark og omverdenen. Hvis du også synes et eller flere af disse mål lyder spændende, så søg om at blive ekstern repræsentant for De grønne pigespejdere. Arbejdsopgaverne lyder som følgende:

UNICEF: Deltagelse i årlig generalforsamling, Barnets Dag samt tværkorpsligt arbejde om ny partnerskabsaftale. Der kan i forbindelse med Spejdernes Lejr opstå behov for at deltage i aktivitetsgrupper.

Kvinderådet: Deltagelse i nytårskur, generalforsamling og repræsentantskabsmøde, samt mulighed for deltagelse i øvrige events efter interesse.

Friluftsrådet: Deltagelse i generalformsaling samt et par årlige møder i en baggrundsgruppe. Der vil desuden være mulighed for at engagere sig i arbejdsgrupper og lignende.

Varighed

Et repræsentantskab for De grønne pigespejdere er en kontinuerlig proces, men man er ikke forpligtet til at udfylde pladsen i en bestemt årrække. Man skal dog være indstillet på, at man ved fratrædelse af en af ovenstående poster skal stå opgaven bi, indtil en ny repræsentant er blevet fundet.

Antal personer vi søger

3

Hvad forventer vi af dig

Du skal være klar på samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. Det er ligeledes en fordel, hvis du har interesse for NGO’er.

Kompetencer du får

Du vil få mulighed for at få indflydelse og sætte aftryk i organisationer, der rækker ud over De grønne pigespejdere, og være med til at varetage pigespejdernes interesser i eksterne fora. Du vil derigennem bl.a. opnå kompetencer inden for formidling og opleve andre organisationsformer. At varetage et repræsentantskab er ligeledes en perfekt måde at udbrede dit netværk på.

Arbejdsform

Kontaktperson

Emma Elgaard Larsen, tlf 27245835

Ansøgningsfrist

01/02/2019