Stab til Ungleder X 2024

Opgave

Ungleder X er kurset for 17-21-årige med ledererfaring, som gerne vil prøve kræfter med ledelse i praksis. Særligt for Ungleder X er, at det på kurset i høj grad er deltagernes nysgerrighed, mod, ydmyghed, hårde arbejde og ledelsesevner, der bestemmer hvad den enkeltes udbytte bliver.
Temaet for Ungleder X er ”ledelse i anvendelse”.

På Ungleder X er det staben, der sætter rammen og deltagerne, der skaber indholdet - vil du være med til at skabe den gode ramme for det næste kursus?

Opgaven som stab på Ungleder X er alsidig. Vi skal bygge et kursus, der giver deltagerne muligheden for at udfordre sig selv. Du vil være med til at bestemme både tid, sted, moduler, program, fokus osv.

Varighed

Løbende møder gennem 2023 og 2024

Antal personer vi søger

5

Hvad forventer vi af dig

Du skal være en kvinde med stor ledelseserfaring. Gerne fra forskellige steder i korpset og også gerne udenfor korpset. Vi ønsker at staben er blandet i alder. Vi ønsker nogen i staben, der selv har deltaget på Ungleder X eller har været tidligere stab. Og vi ønsker nogen i staben, der vil prøve kræfter med Ungleder X for første gang. Der vil være løbende planlægningsmøder, primært online. I starten vil et være en gang om måneden og det sidste halve år før kurset vil det være hver 14. dag. Staben skal sætte ca. en uge af til selve kurset - tidspunktet for kurset er staben selv med til at beslutte. Der vil være 2 fysiske planlægningsweekender. Mellem møderne skal du løse opgaver enten alene eller sammen med andre i staben. Mest af alt, så forventer vi af dig, at du også forventer noget af dig selv. Skriv i ansøgningen, hvem du er, hvad du bringer med og hvad du særligt forventer dig af at være i staben på Ungleder X.

Kompetencer du får

Du får erfaring med at følge et projekt helt fra den første brainstorm og til den endelige evaluering. Du får mulighed for at bringe dine egne idéer med og kan gøre dem til virkelighed. Du får erfaring med at undervise unge voksne. Der vil også være mulighed for at prøve kræfter med mentoring og supervisering. Du får erfaring med at samarbejde med andre seje kvinder i en stab, hvor der er fokus på at alle skal udvikle og udnytte deres fulde potentiale - både stab og deltagere.

Arbejdsform

Kontaktperson

Monica Ingerslev, tlf 61264802

Ansøgningsfrist

20230117