Youtubere til Trekløveren

Opgave

Som Youtuber i Trekløveren bliver du en del af holdet, der laver videoer til pigespejdernes YouTube kanal ”Trekløveren” for pigespejdere i alderen 10 – 13 år. Trekløveren vil skabe rollemodeller, der kan inspirere vejlede og underholde på tværs af hele landet for pigespejdere. Gruppen tager på optageweekender sammen og har det vildt sjovt.

Varighed

Du er med til at lave videoer i et helt år i samarbejde med de andre Youtubere fra kanalen, hvorefter du vil være med til at lære kommende Youtubere op og give din rolle videre.

Antal personer vi søger

2-4 piger på 15-17 år

Hvad forventer vi af dig

Det er ikke et krav, at du har filmet eller redigeret videoer før, men det kan være en fordel. Ellers skal du blot have lyst til at snakke til et kamera og være en rollemodel for pigespejdere i alderen 10 til 13 år

Kompetencer du får

I Trekløveren får du et rigtigt godt fællesskab. Du bliver god til at arbejde selv men også god til at arbejde sammen med andre piger. Du bliver især god til at filme og redigere videoer og lærer at omgås på de sociale medier.

Arbejdsform

Der er meget individuelt arbejde, men der er også arbejde med de andre YouTube piger. En gang om måneden holder vi et Hang-out møde, hvor vi snakker om forrige og kommende videoer, og cirka hvert halve år holder vi også weekender, hvor vi alle mødes og filmer sammen. Og har det vildt sjovt!

Kontaktperson

Amalie Domino Hansen & Ditte Friis, tlf Amalie: 26 70 25 35, Ditte: 23 90 06 14

Ansøgningsfrist

10/12/2018