Ungdomsdelegeret på Europakonferencen

Opgave

Som ungdomsdelegeret for De grønne pigespejdere på 16th European Guide & Scout Conference bliver du en del af den danske delegation sammen med tre andre pigespejdere samt repræsentanter fra Det Danske Spejderkorps og Danske Baptisters Spejderkorps. Vi forventer, at du i samarbejde med ICerne, Vice ICerne samt andre ungdomsdelegerede kan indgå i spejderpolitiske debatter og beslutninger.

Varighed

Europakonferencen foregår i Split i Kroatien fra d. 24 til 28. august. Du skal desuden beregne en rejsedag i hver ende. Ydermere forventer vi, at du kan deltage i et eller flere forberedelsesmøder sammen med den danske delegation op til konferencen. De grønne pigespejdere dækker rejse- og opholdsomkostninger.

Antal personer vi søger

1

Hvad forventer vi af dig

Du skal kunne tale og læse engelsk på et godt niveau. Det er vigtigt, at du er tryg ved at tale engelsk, når du skal indgå i samtaler og debatter blandt mange nye bekendtskaber.

Vi forventer, at du vil deltage engageret i arbejdet før, under og efter konferencen. Du skal være forberedt på at blive introduceret til og indgå i lobbyarbejde samt sætte emner på dagsordenen.
Vi håber desuden, at du vil være med til at opdatere De grønne pigespejderes sociale medier, så vi kan vise vores medlemmer, hvad man får ud af at deltage på internationale events og konferencer.

Desuden håber vi, at du kan have lyst til at løfte opgaver for De grønne pigespejdere på nationalt niveau i fremtiden.

Kompetencer du får

Du får et godt indblik i, hvad der rører sig i World Association og Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS), og du får mulighed for at påvirke den europæiske politiske dagsorden. Du vil få et bredt netværk blandt de europæiske spejderkorps, hvoraf du kommer til at samarbejde med store dele af dem. Du får i høj grad mulighed for at øve dit engelske sprog.

Arbejdsform

Kontaktperson

Emma Elgaard Larsen, tlf 27245835

Ansøgningsfrist

30/03/2019