Ungdomsøen – De grønne pigespejderes TRIVSELSrum – skal du være med til at udvikle og teste?

Opgave

Tænk “Drømmeværelset”, “Fra skrot til slot” eller “I hus til halsen” – at skabe et rum og føre ideer ud i livet. Men i stedet for, at din familie eller dine venner får glæde af rummet, er det her hele Danmarks ungdom.

Der skal skabes et rum, så alle Ungdomsøens gæster får lov at fornemme og opleve det helt særlige, der opstår, når grønne pigespejdere er i selskab med hinanden – et rum, hvor både den enkeltes og fællesskabets trivsel er i højsædet.
Sammen med Asta udvikler og leder du De grønne pigespejderes rum på Ungdomsøen fra ide til test. De grønne pigespejdere er værter for rummet, der kan bruges af alle Ungdomsøens gæster.
Inde i rummet bliver man inspireret til at tænke over og tale sammen om trivsel – og måske gå ud og gøre noget ved sin egen og andres trivsel.

Men hvordan det skal foregå...? Det er netop det, som du, Asta og resten af projektgruppen skal udvikle og teste.
Asta ved allerede en hel masse om opgaven, så I begynder ikke helt fra scratch, men hun har brug for 2-3 makkere, der kan tænke med, udvikle, finde på, teste af og gøre alle mulige ting.

Vil du lige vide lidt mere om Ungdomsøen først? Se lige her: https://spejderne.dk/projekter/ungdomsoeen/

Er du interesseret i opgaven? Så endelig bare tag kontakt til Asta, så I kan snakke om jobbet, og du kan fortælle om dig selv. Det er også ok at sende en skriftlig ansøgning til Asta med et par linjer om dig selv, din motivation og eventuelt erfaring - det er dog ikke et krav, at du har relevant erfaring, bare en stor lyst og et gå-på-mod.

Varighed

Opgaven varer fra april til ca. november 2019. Der bliver nok mest at gøre i april-juni.
Efter november melder du dig måske til den næste opgave: at holde rummet levende.

Antal personer vi søger

2-3

Hvad forventer vi af dig

Du er kvinde i alderen 15-25 år. Du er måske grøn pigespejder - måske ikke – det er okay også bare at have lyst til at være med på opgaven her.

Vi regner med, at du kan deltage i ca. 3 møder i København i weekenderne i april og maj 2019. Her udvikler du, Asta og de andre alt det, der skal være inde i TRIVSELSrummet og gør klar til testfasen. Der bliver sikkert opgaver mellem møderne - det aftaler I med hinanden.
I testfasen maj-august er du med ude på Ungdomsøen for at indrette rummet og senere går turen derud nogle gange for at se, hvordan det går med rummet.

Når testfasen er slut, er du med til at gøre rummet klar til permanent drift. Måske skal noget i rummet ændres efter testen. Måske skal det bare lige have en lille justering. Det bliver i august-november 2019, så her skal du også have noget tid til opgaven.

Kompetencer du får

Du træner dine projektleder-muskler!
Du er med hele vejen fra de første idéer over udviklingsfasen til afprøvning - og til sidst justering, så rummet får sin blivende form.

Arbejdsform

Kontaktperson

Asta Bakfeldt, tlf 4266 6113

Ansøgningsfrist

07/03/2019