Vær med til at arrangere Pigespejderevent 2023!

Opgave

I 2023 skal alle pigespejdere mødes til Pigespejderevent, og nu kan du være med til at sætte dit præg på eventet.
Vi søger dig, der har talent for eller erfaring med projektledelse, planlægning, logistik, networking, kommunikation, aktiviteter – og ikke mindst brænder for at skabe et fedt event for pigespejderne.

Pigespejderevent er begivenheden, der samler alle pigespejdere i landet på tværs af aldersgrupper til aktiviteter i 24-36 timer. Tidligere har vi mødtes i en større by lørdag til søndag, hvor der har været mulighed for overnatning fra fredag af.
Vi forventer, at eventet afvikles i andet eller tredje kvartal af 2023. Det giver også den fantastiske mulighed at inddrage vores fokus PigespejderTech, og det er op til projektgruppen, hvordan det bedste indtænkes i eventet. Eventet kan være et samarbejde med andre aktører, som eksempelvis spejdercentre, organisationer og private virksomheder. De overordnede rammer beskrives i et kommissorium, men selve eventet udvikler projektgruppen.

Særligt vedrørende projektlederrollen:

Vi forestiller os en delt projektlederrolle – for eksempel med en fordeling af roller på henholdsvis logistik og aktiviteter. Projektlederne vil i samarbejde med korpskontoret få projektgruppen godt i gang og kontoret vil i hele processen være klar til at spare. Derudover vil Ressource teamet rigtig gerne hjælpe med regnskab og budget,

Vi hører gerne fra dig, der er nysgerrig på opgaven, slet ikke kan vente med at gå i gang eller har den fedeste idé til, hvor og hvad vi skal lave.

Varighed

1 år

Antal personer vi søger

Vi søger 5-6 projektmedlemmer inkl. 2 projektledere.

Hvad forventer vi af dig

Vi forestiller os, at du: - Kan møde til online aftenmøder ca. 1-2 gange om måneden, og den sidste tid før eventet eventuelt oftere - Kan arbejde selvstændigt mellem møder med tildelte opgaver og ansvarsområder. Det er en fordel, hvis du: - har erfaring med projektledelse - er motiveret til at lave et sjovt og inspirerende Pigespejderevent - ser løsninger frem for begrænsninger Du behøver ikke tidligere erfaring med at arbejde på korpsplan.

Kompetencer du får

Ved at være frivillig på korpsplan får du mulighed for at samarbejde med et bredt netværk blandt andre medlemmer fra hele landet, korpskontoret, organisationer uden for korpset og lokale spejdergrupper. Du får erfaring med eventplanlægning og udførsel af projekter, samt erfaring inden for kommunikation.

Arbejdsform

Kontaktperson

Organisationskonsulent Tenna Libak , tlf 81 88 52 33

Ansøgningsfrist

20220920