Jonstrup

Velkommen til Jonstrup gruppe

Vi er en aktiv grøn pigespejder-gruppe, som ikke er bange for at prøve noget nyt. Hos os kan alle piger fra 5 år få hovedrollen én aften om ugen. Sammen med nye veninder kan du være dig selv – eller finde ud af, hvem du er.

Gruppen blev startet i 1995 og vi tror på at udfordrende aktiviteter giver mulighed for udvikling. Her bliver du en del af et tæt girls-only fællesskab. Det betyder, at vi er eksperter på piger, og at du vil møde mange forskellige rollemodeller.

Vi er ca. 70 aktive medlemmer og vi glæder os til også at se dig!

Danmarks stærkeste pigefællesskab

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

image

Dagmar, 6 år

“Jeg elsker at være spire. Engang kastede vi blade på vores leder, mens hun talte i telefon og så løb hun efter os. Det var sjovt.“

image

Lærke, 12 år

“På sommerlejren var vi på hike. Jeg var med til at bestemme ruten og vi kom forbi en kirke, hvor vi slappede af.“

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.

Læs mere om de modige Spirer (5 år-1. klasse), de frække Grønsmutter (2.-3. klasse), de seje Spejdere (4.-7. klasse), de vilde Seniorer (8. klasse – 16 år), de unikke Rangere (17 år +) og de herlige ledere i menuen.

Mød lederne

Alle piger er i trygge hænder hos os i Jonstrup gruppe. Lederne er klar med sjove og udfordrende aktiviteter, der er tilpasset til pigernes alder.

Her holder vi til

Når vi ikke er ude i naturen, så kan du finde os på Spejder-Kvisten. Her har vi vores helt egne lokaler i de skønneste omgivelser.